RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Ieşenii vor primi iar permisele auto şi certificatele de înmatriculare prin poştă

Poşta Română a câştigat un contract de peste 31 milioane de lei, fără TVA, cu Regia Autonomă Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat, în baza căruia va livra la domiciliul titularilor permisele de conducere şi certificatele de înmatriculare. Valoarea acordului-cadru are durata de patru ani, în toată această perioadă fiind estimată o cantitate minimă de 600.000 de plicuri şi o cantitate maximă de 6.000.000 de plicuri.

 

Livrarea documentelor este asigurată în toate localităţile din România, iar beneficiarii vor primi documentele prin serviciul Prioripost, divizia de curierat rapid a Poştei Române. 

  

Pentru persoanele fizice, predarea permiselor de conducere sau a certificatelor de înmatriculare se face pe baza actului de identitate, iar pentru destinatarii persoane juridice, corespondenţa se va preda numai persoanei împuternicite. Contractul a fost atribuit în urma unei licitaţii deschise la care a depus ofertă şi una dintre cele mai importante firme de curierat din România. Poşta a mai câştigat contracte pentru transportul permiselor şi al certificatelor de înmatriculare şi în 2009 şi 2013.

„Continuăm să fim un partener serios şi puternic conectat la nevoile clienţilor noştri. Ne onorează colaborările devenite deja tradiţionale, precum contractul cu RAAPPS, şi suntem preocupaţi permanent de atragerea de noi clienţi în portofoliul Poştei Române, bazându-ne pe profesionalismul şi experienţa celor 155 de ani de când activăm în domeniul serviciilor poştale” a declarat Andrei Stănescu, directorul general al Poştei Române. Conform datelor furnizate de instituţie, poşta Română este deţinută de statul român, prin Ministerul pentru Societatea Informaţională, în proporţie de 75%, şi de Fondul Proprietatea (FP) în proporţie de 25%. Compania deţine cea mai mare reţea de distribuţie la nivel naţional, însemnând peste 80% din totalul subunităţilor poştale care operează, în prezent, în România.  

Sursa www.ziaruldeiasi.ro

Related posts

Incendii devastatoare în acest sfârșit de săptămână. Un cal a fost salvat de Pompieri dintr-o fosă septică

Ema Roman

Un preot îi duce la mare în fiecare an pe copiii nevoiaşi: anul acesta 180 de micuţi au ajuns pe plajă, cei mai mulţi pentru prima oară

Redacția

Agențiile de turism: Avem șanse să recuperăm vara, dacă Arafat și cei din sănătate își vor asuma niște riscuri

Redacția
Încarcă...