NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Iată câte locuri scoate la concurs Universitatea de Arte din Iași la admiterea de toamnă

Universitatea de Arte George Enescu (UAGE) dinIasi isi asteapta in continuare viitorii studenti pasionati de muzica pentru locurile ramase libere in cadrul Facultatii de Interpretare, Compozitie si Studii Muzicale Teoretice (FICSMT).

Advertisements

 

  

Asta la a doua etapa a admiterii, care va avea loc in luna septembrie a acestui an. Perioada de inscriere va fi intre 12 si 13 septembrie 2016, candidatii urmand sa sustina un examen de admitere pe 15, 16 si 17 septembrie. Specializarile de la programul de studiu licenta sunt: Pedagogie Muzicala (3 ani), Muzica Religioasa (3 ani), Muzicologie (4 ani), Compozitie Muzicala Clasica sau Jazz – Muzica Usoara (4 ani) si Dirijat Cor Academic sau Orchestra (4 ani). In total, mai sunt disponibile 13 locuri la buget si 10 la taxa.  Pe de alta parte, la master mai sunt disponibile doua locuri la buget, 27 la taxa, trei pentru rromi si trei pentru absolventii de Bacalaureat din Republica Moldova. 

Sursa: bzi.ro

Advertisements
Advertisements

Related posts

„Bucurie și împlinire” pentru elevii care au participat la Proiectul Județean „Sfântul Nicolae văzut prin ochi de copil”

Redacția

Școala gimnazială Muncelu de Sus face parte din comunitatea școlilor din Europa (VIDEO)

Teona Gherasim

Laborator nou de informatică la Liceul Economic „Nicolae Iorga” din Pașcani

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site