NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Hidroelectrica a vandut 14 hidrocentrale mici

Hidroelectrica a vandut azi 14 midrocentrale de mici dimensiuni, cu o putere instalata de 9,4 MW, la un pret de 10,59 de milioane de euro, mai mare decat pretul mediu la care au fost valorificate microhidrocentralele aflate in patrimoniul companiei pana in acest moment, au anuntat reprezentantii firmei.

Hidroelectrica urmareste urgentarea procesului de privatizare a microhidrocentralelor pe care le are inca in posesie, astfel incat pana la sfarsitul anului 2013, toate microhidrocentralele ramase sa fie revandute.

Urmatorul loc de microhidrocentrale va fi scos la licitatie cel mai probabil in luna septembrie, procedurile pentru vanzarea acestora urmand a fi demarate cat de curand”, au spus reprezentantii companiei.

Cele 14 unitati au fost impartite in trei pachete care au fost preluate de firmele Basikdue SpA Italia, Mineral Oil SRL si Three Pharm SRL.

  

Potrivit informatiilor disponibile, in total Hidroelectrica este pregatita sa renunte la 107 mici hidrocentrale cu o capacitate de 100 MW, scrie zf.ro

 
sursa zf.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

(Video) O femeie de afaceri din Pașcani, în cadrul unui reportaj la ”Alege țara de fapte”

Redacția

Senatorul Toma face apel pentru sprijinirea dezvoltării industriei transporturilor în România

Redacția

Gruia Stoica, Grampet: în România e mai ușor să ”produci” un pilot de avion decât un mecanic de locomotivă

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site