NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

“Haideți să dansăm împreună!”, ne spune Colegiul CF „Unirea”

Colegiul Tehnic de Căi Ferate “Unirea”, se pregătește pentru Ziua Internațională a Dansului. Ieri, elevilor și profesorilor li s-a oferit o alternativă frumoasă la sedentarism: dansul – un preambul la sărbătoarea ce va avea loc pe 29 aprilie.

 

Alors on danse ar trebui să sune proiectul, dat fiind faptul că inițiatorul este un profesor de franceză, însă acesta a luat numele unei alte limbi moderne, engleza.

  

Activitatea, cu titlul “Let’s dance together! – Haideți să dansăm împreună!”,  a fost organizată la inițiativa consilierului educativ, profesor Mihaela Hărățu, care, împreună cu toți colegii de la catedra de sport, au promovat evenimentul în scoală.

Ashley și Sebi, dansatori profesioniști, cu experiență în entertainment în Laponia, Grecia și Marea Britanie, au oferit un curs de dans demonstrativ, interactiv în care au implicat elevii și profesorii, reușind să fie imitați cu ușurință și totodată, să stârnească interesul  pentru dansul sportiv sau modern.

Advertisements
Advertisements

Scopul evenimentului organizat cu acest prilej este acela de a-i reuni pe toţi iubitorii dansului.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

 

 

 

Advertisements
Advertisements

Related posts

Liceul „Nicolae Iorga”: 12 elevi au absolvit „Școala de programare”

Redacția

Gest deosebit al elevilor de la Colegiului Național M. Sadoveanu, de sărbătoarea unității de învățământ

Răzvan Grecu

Grădinița Nr.6 a sărbătorit astăzi încheierea unei prime etape a anului școlar. Atelier de gastronomie și teatru pentru a marca evenimentul

Teona Gherasim

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site