RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Grădina anexă aparținând Remar SA, achiziționată contra sumei de 110.000 euro de societatea EkySam

Societatea EkySam SRL Târgu Frumos, deținută de omul de afaceri Ioan Echimov, a pus mâna pe un important obiectiv ce a aparțiut în trecut fostei Uzine de reparații vagoane din Pașcani. Este vorba despre grădina anexă, de la ieșirea din municipiu spre Valea Seacă.  

 

Preluarea a fost posibilă ca urmarea unei licitații organizate de Electroputere VFU Pașcani, la care s-au înscris 8 societăți. Din informațiile noastre, această licitație a avut loc joi, 21 aprilie. Vorbim de aproximativ 10 hectare de teren, solare, un iaz și două clădiri în conservare.

  

Licitația a pornit de la suma de 20.000 de euro, iar câștigător a fost desemnat proprietarul de la EkySam, care la ultima strigare a oferit 110.000 euro. Am încercat să aflăm un punct de vedere de la omul de afaceri Ioan Echimov despre ceea ce își propune să dezvolte în zonă, dar acesta a refuzat, supărat dialogul cu reporterul nostru.

Din informațiile noastre pe respectiva locație urmează să fie amenajată o zonă de agrement, la care vor avea acces angajații societăților deținute de afaceristul din Târgu Frumos.  

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

 

Related posts

Insolvenţa a ajuns şi la Hanu Ancuţei, sursa de inspiraţie a povestirilor lui Sadoveanu

Redacția

Veste șoc pentru pășcăneni! ApaVital majorează tariful la apă cu 38,6%! Un metru cub de apă furnizată și canalizată va costa 15,53 de lei de la 1 ianuarie 2023! Cel mai mare preț din România!

Răzvan Grecu

ANAF derulează 555 inspecții fiscale la marii contribuabili

Redacția
Încarcă...