NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Grădina anexă aparținând Remar SA, achiziționată contra sumei de 110.000 euro de societatea EkySam

Societatea EkySam SRL Târgu Frumos, deținută de omul de afaceri Ioan Echimov, a pus mâna pe un important obiectiv ce a aparțiut în trecut fostei Uzine de reparații vagoane din Pașcani. Este vorba despre grădina anexă, de la ieșirea din municipiu spre Valea Seacă.  

 

Preluarea a fost posibilă ca urmarea unei licitații organizate de Electroputere VFU Pașcani, la care s-au înscris 8 societăți. Din informațiile noastre, această licitație a avut loc joi, 21 aprilie. Vorbim de aproximativ 10 hectare de teren, solare, un iaz și două clădiri în conservare.

Licitația a pornit de la suma de 20.000 de euro, iar câștigător a fost desemnat proprietarul de la EkySam, care la ultima strigare a oferit 110.000 euro. Am încercat să aflăm un punct de vedere de la omul de afaceri Ioan Echimov despre ceea ce își propune să dezvolte în zonă, dar acesta a refuzat, supărat dialogul cu reporterul nostru.

Din informațiile noastre pe respectiva locație urmează să fie amenajată o zonă de agrement, la care vor avea acces angajații societăților deținute de afaceristul din Târgu Frumos.  

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

 

Advertisements

Related posts

Guvernul a decis: Nu primeşti bon fiscal, nu plăteşti produsul

Redacția

Programul pentru porcii de rasa are succes în județul Iași

Redacția

Culturi exotice pe plaiuri mioritice. Cartoful clasic are concurență – cartoful dulce, din America de Sud

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site