RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Ryanair vinde un milion de bilete de avion cu 5 euro, pentru toate destinațiile spre care zboară, timp de 48 de ore

Operatorul low-cost Ryanair lansează, în 1 septembrie, o promoție de 48 de ore în care biletele pot fi cumpărate cu 5 euro, a anunțat compania.Potrivit unui comunicat al operatorului irlandez, un milion de biletele pentru 240 de detinații către care zboară Ryanair vor putea fi cumpărate la prețul de 5 euro, începând din 1 septembrie.
 

Pomoția durează 48 de ore, respectiv până pe 2 septembrie, la miezul nopții, iar perioada de călătorie trebuie să fie în lunile septembrie și octombrie.
Rezervările se fac pe site-ul companiei Ryanair.com sau prin aplicația de mobil.

”Pentru 48 de ore, lansăm o mega-promoție, pentru un milion de locuri. Clienții pot rezerva bilete la prețul de 5 euro pentru cele 240 de destinații ale noastre, destinații de top pentru vacanțe din Europa, Afica de Nord sau Orientul Mijlociu. Pentru a putea beneficia de această ofertă, cei interesați trebuie să intre pe site-ul Ryanair pentru a-și rezerva biletele până la 2 septembrie, înainte de miezul nopții, pentru călătorii în septembrie și octombrie”, a declarat Dara Brady, reprezentant Ryanair.

ziarul de iasi

  

Related posts

Cei mai ieftini carburanţi din UE se găsesc în România şi Bulgaria

Redacția

Cresc iar ratele românilor împrumutați la bancă. Dobânda IRCC se va apropia de 6% în aprilie, dar vestea bună e că în vară începe să scadă

Oana Cordoneanu

Ministrul Muncii: Pensiile vor fi plătite anul acesta în baza legii în vigoare. Toate dosarele vor fi analizate pentru recalculare

Redacția
Încarcă...