NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Ryanair vinde un milion de bilete de avion cu 5 euro, pentru toate destinațiile spre care zboară, timp de 48 de ore

Operatorul low-cost Ryanair lansează, în 1 septembrie, o promoție de 48 de ore în care biletele pot fi cumpărate cu 5 euro, a anunțat compania.Potrivit unui comunicat al operatorului irlandez, un milion de biletele pentru 240 de detinații către care zboară Ryanair vor putea fi cumpărate la prețul de 5 euro, începând din 1 septembrie.
 

Pomoția durează 48 de ore, respectiv până pe 2 septembrie, la miezul nopții, iar perioada de călătorie trebuie să fie în lunile septembrie și octombrie.
Rezervările se fac pe site-ul companiei Ryanair.com sau prin aplicația de mobil.

”Pentru 48 de ore, lansăm o mega-promoție, pentru un milion de locuri. Clienții pot rezerva bilete la prețul de 5 euro pentru cele 240 de destinații ale noastre, destinații de top pentru vacanțe din Europa, Afica de Nord sau Orientul Mijlociu. Pentru a putea beneficia de această ofertă, cei interesați trebuie să intre pe site-ul Ryanair pentru a-și rezerva biletele până la 2 septembrie, înainte de miezul nopții, pentru călătorii în septembrie și octombrie”, a declarat Dara Brady, reprezentant Ryanair.

ziarul de iasi

loading...
Advertisements

Related posts

Restaurantele din România au început să aplice „taxa Covid-19”. Reacția Fiscului

Redacția

De la 1 august, parintii vor primi indemnizatiile pentru cresterea copilului marite

Redacția

Cum a fost păcălit statul român să ofere 1 milion de lei unui analfabet. Metoda infailibilă de a face bani aplicată de românul cu „şcoala vieţii”

Redacția
Încarcă...