NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Gospodării izolate în urma inundațiilor din comuna Lespezi

 

Ploile care s-au abătut asupra județului nostru, au produs pagube în mai multe zone. În comuna Lespezi, după precipitațiile de ieri, au fost gospodării inundate, poduri și podețe afectate.

  

 

Administratorul unui grup de socializare a postat imagini video și foto cu ceea ce a rămas în urma viiturilor. „În urma ploilor care s-au abătut asupra satului nostru, mai multe familii au avut de suferit! Pârâul a ieșit în vale inundând curțile și grădinile mai multor locuitori ai satului nostru.Vinovatul, așa cum ne-am obișnuit este natura. În semn de compasiune și solidaritate cu ei, îmi permit să postez câteva fotografii, cu speranța că autoritățile locale vor fi receptive la problema lor”, se arată în postare.

La nivelul Primăriei Lespezi a fost activat comandamentul pentru situații de urgență. Primarul Ioan Lazăr ne-a declarat în această după amiază că s-a intervenit acolo unde a fost necesar. Pagubele calamităților sunt centralizate, iar informațiile vor fi transmise către Prefectura Iași.  

sursa foto facebook/Impreuna pentru Heci-Lespezi

Advertisements

Related posts

Consilierii locali convocați la o ședință extraordinară pentru a se putea demara acțiunea de dezinsecție

Răzvan Grecu

Abuz al primarului Dumitru Pantazi în favoarea ApaVital: a semnat contractul de delegare către operatorul ieșean fără acordul legislativului local! Vezi cu ce condiții împovărătoare pentru municipiu a fost de acord! (DOC)

Răzvan Grecu

Centrul de recoltarea sângelui la mila publică. Primăria stă cu banii în cont

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site