RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Gerard Pique și mesajul clar pentru conducere și antrenor într-o perioadă în care Barcelona nu mai sperie pe nimeni

Barcelona nu mai sperie pe nimeni, iar jocul echipei lui Ronald Koeman este unul cenușiu. Catalanii au remizat cu Cadiz în deplasare, iar criza se tot adâncește la gruparea de pe Camp Nou. Într-unul dintre cele mai grele momente din istoria recentă a formației, Gerard Pique a ieșit cu un mesaj clar.

Gerard Pique: Eu nu port tricoul Barcelonei pentru a termina pe 2 sau 3

După remiza albă cu Cadiz, Gerard Pique a oferit o declarație motivațională, unul dintre căpitanii Barcelonei îndemnând, printre altele, la unitate.

“Eu nu îmbrac tricoul Barcelonei pentru a termina pe locul 2 sau locul 3, vreau să mă lupt pentru locul unu. Chiar dacă avem un început slab de sezon, avem nevoie ca fanii să fie lângă noi, aproape. Echipa are dorință de victorie, trebuie să trecem peste acest moment greu.

  

Noi nu vrem să alegem o tabără, luptăm alături de președinte și de antrenor.

Nu putem controla zgomotul din jurul echipei, trebuie doar să-l ignorăm. Putem să ne plângem în continuare sau să ne ridicăm de la pământ.

Nu știu cine stabilește calendarul,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

STUDIU: Unul din trei români din mediul urban locuieşte cu chirie sau împarte o locuinţă împreună cu părinții, rudele sau prietenii

Redacția

VIDEO Zelenski: Nu vor fi ruine în Ucraina. Va fi dovada înfrângerii complete a statului terorist / Bunurile ruşilor să meargă către reconstrucţie. Războiul ar trebui să fie cel mai costisitor tocmai pentru agresor

Redacția

Odobescu salută eforturile Chișinăului pentru a continua dialogul cu Tiraspolul

Redacția
Încarcă...