RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

George Simion susţine că AUR va avea congres extraordinar anul acesta şi ”este foarte posibil să fie ales un singur preşedinte al partidului”. Partidul are acum conducere bicefală – Simion și Târziu

Copreşedintele AUR George Simion a declarat luni pentru News.ro că partidul va avea un congres extraordinar anul acesta, în cadrul căruia ”e foarte posibil să fie ales un singur preşedinte”. În acest moment, AUR e condus de doi co-preşedinţi, George Simion şi Claudiu Târziu, iar presa a scris constant în ultimele săptămâni despre presupusele tensiuni dintre ei.

Cu o zi în urmă, Claudiu Târziu declarase la Prima TV că ”sunt pe o funcție egală cu George Simion, împărțim funcția de președinte al partidului, dar ne-am împărțit foarte bine rolurile: el este cu organizarea în teritoriu, cu manifestațiile, cu drapelul și portavocea în mână, eu mă ocup de doctrină, de formarea cadrelor, de formarea viitorilor membri ai guvernului”, potrivit jurnalistului Sebastian Zachmann.

De asemenea, Simion a spus că în cadrul Congresului va fi stabilit candidatul pentru alegerile prezidenţiale, dar şi cel pentru funcţia de prim-ministru. Duminică, în emisiunea Insider politic de la Prima TV, Claudiu Târziu l-a propus premier pe Marius Lulea, autorul unei cărţi în care mareşalul Antonescu este comparat cu victimele comunismului. George Simion crede că propunerea lui Târziu este o idee bună.

Întrebat când va stabili AUR candidatul la prezidenţiale, dar şi propunerea de premier,

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

MDLPA: Lista obiectivelor finanţate prin Programul „Anghel Saligny”, finalizată pentru încă patru judeţe

Redacția

Emma Răducanu, învinsă de Clara Tauson în finala turneului challenger de la Chicago

Redacția

Incepe o noua editie a Programului Rabla

Redacția
Încarcă...