RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

George Simion şi-a confirmat oficial participarea la discuţiile privind data alegerilor prezidenţiale

După ce Marcel Ciolacu a declarat că, începând de luni, împreună cu cei doi vicepremieri, îi va invita pe liderii tuturor partidelor politice pentru a stabili împreună calendarul alegerilor, George Simion, liderul AUR s-a grăbit să-şi confirme prezenţa la discuţii.

George Simion face parte din delegaţia AUR care va merge la discuţii cu premierul. Foto arhivă

George Simion face parte din delegaţia AUR care va merge la discuţii cu premierul. Foto arhivă

Astfel, Alianţa pentru Unirea Românilor a fost prima care a a anunţat oficial că va participa luni, de la ora 11,00, la consultările cerute de premierul Marcel Ciolacu cu privire la data alegerilor prezidenţiale din acest an.

  

Delegaţia AUR va fi compusă din preşedintele AUR, George Simion, preşedintele Consiliului Naţional de Conducere al AUR, Claudiu Târziu şi prim-vicepreşedintele AUR, Marius Lulea.

„AUR condamnă lipsa de asumare a prim-ministrului Marcel Ciolacu, precum şi iresponsabilitatea coaliţiei PSD-PNL în privinţa modului deficitar în care cele două partide conduc ţara şi au organizat alegerile din 9 iunie, iar acum jonglează, după propriile interese politice, cu data alegerilor prezidenţiale”, se arată în comunicatul AUR citat de Agerpres.

Decizia premierului Ciolacu de a consulta toate partidele politice vine pe fondul neînțelegerilor dintre membrii coaliției PSD – PNL privind calendarul scrutinului și a schimbului de declarații din ultimele zile între cele două partide,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

SUA fac un grup consultativ de apărare a Ucrainei: Șeful Pentagonului vine marți la Baza Ramstein din Germania/ Teme de discuție: Evaluarea ofensivei rusești din estul Ucrainei și flux continuu de asistență pentru securitate

Redacția

Risc “de la mare până la foarte mare” ca varianta Omicron să se răspândească în Europa (agenția de sănătate a UE)

Redacția

România ar putea trece la un alt nivel privind dotările armatei! Investiții uriașe în armament

Redacția
Încarcă...