NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Gabriel Cotabiță cântă pentru doamne și domnișoare în acest weekend

Interes maxim din partea pășcănenilor pentru concertul din acest final de săptămână de la Casa de Cultură. 90 % din bilete s-au dat, iar asta arată interesul pentru artiști. Gabriel Cotabiță, tenorul Vlad Miriță și solista de operă Ianna Novac sunt așteptați la Pașcani.

 

Ei vor încânta audiența cu un super concert intitulat sugestiv Mega Concertul Primăverii – Domnișoară, nu pleca”. O dedicație muzicală live adusă doamnelor, domnișoarelor, dar și domnilor care însoțesc reprezentantele sexului frumos sâmbătă începând cu ora 17.30.

  

 

„Așa după cum probabil știți, pe 5 martie, începând cu ora 17.30, la Casa de Cultură Mihail Sadoveanu avem oaspeți de seamă. Este vorba despre artistul național Gabriel Cotabiță care va veni însoțit de tenorul Vlad Miriță și Ianna Novac acompaniați de instrumentiști ai Filarmonicii de Stat din Botoșani cu un spectacol dedicat doamnelor și nu numai, spectacol intitulat ”Domnișoară, nu pleca”. Știu că va fi un concert cu casa închisă și că vor fi toți interesați de acest eveniment. De asemenea, cei interesați mai pot achiziționa bilete până sâmbătă. Eu pot fi găsit zilnic de la ora 09.00 – 13.00 și după amiaza de la 17.00 – 19.00 sau pot suna la numărul de telefon 0726.04.04.08”, ne-a declarat Samir Marcu, referent la Casa de Cultură Pașcani.

 

Soliștii vor fi acompaniați și de instrumentiști ai Filarmonicii de Stat din Botoșani, după cum anunță organizatorii care, vor interpreta piese speciale pentru oamenii îndrăgostiți și, bineînțeles, vor face pe rând duete cu protagonistul serii, Gabriel Cotabiță. 

 

Cei interesați mai pot intra în posesia celor aproximativ 30 de bilete rămase până sâmbătă. Referentul Samir Marcu poate fi găsit la instituția culturală zilnic de la ora 09.00 – 13.00 și după amiaza de la 17.00 – 19.00 sau puteți suna la numărul de telefon 0726.04.04.08.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

Locomotiva de patrimoniu promisă de şeful gării a ajuns la Paşcani

Cătălin Cocoș

200 de tineri au promovat colindului tradițional românesc în Ruginoasa

Teona Gherasim

Record stabilit de animaţia Frozen II

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site