RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

FRF, amendată cu peste 100.000 de euro pentru incidentele produse de suporterii naţionalei în Liga Naţiunilor

Federaţia Română de Fotbal a fost amendată de Comisia de Control, Etică şi Disciplină a UEFA cu suma de 104.500 de euro pentru incidentele produse de suporterii echipei naţionale a României la cele patru partide disputate în actuala ediţie a Ligii Naţiunilor, informează FRF pe site-ul său oficial.

Partidele naţionalei în următorii doi ani vor fi monitorizate de UEFA, iar în cazul în care fanii români vor repeta incidentele, în special introducerea şi aruncarea în teren de materiale explozive, atunci prima reprezentativă va disputa cel puţin o partidă fără spectatori.

„Jucăm cu spectatori meciul cu Bosnia şi Herţegovina. Comisia UEFA de Control, Etică şi Disciplină a transmis azi decizia în cazul deschis ca urmare a incidentelor de la partidele echipei naţionale din luna iunie. Astfel, pentru incidentele de la cele patru partide disputate în Liga Naţiunilor, UEFA a decis să amendeze Federaţia Română de Fotbal cu suma de 104.500 euro. Totodată, Comisia UEFA a hotărât ca meciurile echipei naţionale a României să fie monitorizate în următorii doi ani. Dacă incidentele se vor repeta, va urma o sancţiune de cel puţin un meci disputat fără spectatori”, se arată pe site-ul citat.

Primul meci pe teren propriu al României este cel cu Bosnia şi Herţegovina,

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Liga 3: CSM Pașcani – Cetate Râșnov, în prima etapă din noul campionat. Iată programul turului seriei I, ediția 2017-2018! (Doc)

Marius Parteni

Strategia Naţională pentru Sport. Novak vrea 2 milioane de sportivi în 10 ani și transformarea cluburilor de stat în cluburi private

Redacția

Vicepreședintele Surinamului a debutat la 60 de ani în Liga de fotbal CONCACAF. Are 50 de copii și este urmărit de Interpol

Redacția
Încarcă...