RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Franța: A început procesul privind atacurile de la Paris din 2015. Teroristul Salah Abdeslam, nemulțumit de condițiile de detenție: „De şase ani sunt tratat ca un câine!”

Miercuri a început în Franța procesul referitor la atacurile teroriste de la 13 noiembrie 2015 de la Paris, soldate cu 130 de morți.

În timpul înfățișării, Salah Abdeslam, singurul membru în viață al comandourilor care au comis atentatele, a urlat, din boxa acuzațiilor, că în cei șase ani de când este arestat a fost „tratat ca un câine”, informează Adevărul, care citează BFMTV.

Declarația sa a venit după ce unuia dintre ceilalți acuzați, Farid Kharkhach, i s-a făcut rău.

Incendiu într-un spital din Macedonia de Nord. Zece persoane au murit

  

09 Sep, 08:33 | Știri externe

Novavax a început testarea clinică a unui vaccin combinat, antigripal și anti-Covid Un american s-a prefăcut că a fost lovit de o mașină Tesla pentru a cere despăgubiri. Din păcate pentru el, a omis un detaliu esențial | VIDEO

08 Sep, 15:55 | Știri externe

Procesul, unul ieșit din comun pentru amploarea sa, va fi filmat și ar urma să dureze nouă luni, o durată nemaiîntâlnită pentru un proces penal în Franța.

Franța urmărește procesul cu sufletul la gură

Dosarul include 542 de tone de documente, 1.800 de părți civile, dar și o încărcătură emoțională uriașă.

În timp ce avocatul lui Farid Kharkhach denunţa condiţiile de detenţie ale clientului său, Salah Abdeslam s-a ridicat, şi-a scos masca de protecţie, şi l-a interpelat pe preşedintele curţii speciale cu juraţi, Jean-Louis Périès, pe care l-a arătat cu degetul.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Record absolut de cazuri noi de COVID în Marea Britanie. Aproape 80.000 de cazuri înregistrate într-o singură zi

Redacția

VIDEO | Uraganul Idalia face ravagii în Florida. Joe Biden a discutat cu guvernatorul Ron DeSantis

Redacția

Avertizare MAE pentru românii care se află, tranzitează sau intenţionează să călătorească în Italia, în Regiunea Campania

Redacția
Încarcă...