RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Un SUBMARIN care duce turişti să viziteze epava Titanicului, dat „dispărut”. Operaţiuni de căutare şi salvare, în desfăşurare

Un submarin folosit la vizitarea epavei Titanicului de către turişti a fost dat „dispărut” în Oceanul Atlantic, iar autoritățile au declanşat o operaţiune de căutare şi salvare, relatează CBS News.

O operaţiune de căutare a submersibilului era în desfăşurare luni, a anunțat Paza de Coastă din Boston. Nu se ştie câte persoane se află la bordul submarinului sau dacă se afla vreo persoană la bordul submersibilului la momentul la care a fost dat ”dispărut”.

Submersibile de mici dimensiuni transportă – contra cost – turişti să vadă epava Titanicului.

OceanGate Expeditions, o companie privată care trimite submersibile în expediţii marine la adâncime, anunţa recent pe reţele de socializare că una dintre expediţiile sale era ”în curs”.

  

Compania, care nu comentează aceste informaţii despre ”dispariţia” unui submarin, le oferă clienţilor săi un loc, într-o expediţie de opt zile pentru a vedea epava, în schimbul sumei de 250.000 de dolari.

Ea prezintă aceste călătorii cu submersibilul său din fibră de carbon drept ”o şansă de a ieşi din viaţa de zi cu zi şi a descoperi ceva cu adevărat extraordinar”.

Epava Titanicului, la aproximativ 400 de mile sud-est de coasta Newfoundland

OceanGate a declarat recent pe site-ul său și pe rețelele de socializare că o expediție la epava Titanic,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Primarul orașului Toronto și-a dat DEMISIA, după ce presa a dezvăluit relația amoroasă cu o angajată mai tânără cu 37 de ani

Redacția

Netanyahu sugerează, pe fondul presiunilor SUA, că nu va lansa imediat ofensiva în Rafah /CONFRUNTĂRI intense între armata israeliană și Hezbollah

Redacția

VIDEO | Protest fără precedent al antivacciniștilor în Canada. Primarul din Ottawa a declarat stare de urgență

Redacția
Încarcă...