RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Fostul şef al lui Florin Cîţu explică de ce l-a concediat din ING Bank: „Nu ştie să lucreze în echipă şi chiar crede că poate să facă orice”

Mişu Negriţoiu i-a făcut această caracterizare lui Cîţu într-un comentariu la o postare pe Facebook a lui Rareş Bogdan.

„Bogdan, USR PLUS sunt singurii care pot duce Romania mai departe. Nu voi, cu Citu. Va cunosc destul de bine pe amindoi, si stii asta. M-ai intrebat odata de Citu. Am fost neutru, dar omul este un mic satrap. De-asta l-am si scos din banca. Este f invechit. Nu stie sa lucreze in echipa. Si chiar crede, ca poate sa faca orice! Orban este singurul care poate sa duca PNL mai departe. Voi il ingropati. Nu-mi pasa, dar pacat de tara! Presedintele tau, pluteste. A ratat sansa unui guvern de 8 ani. Poate a ascultat prea mult, la tine”, se arată în comentariul ce pare a fi asociat contului lui Mişu Negriţoiu.

Negriţoiu a fost ministru de stat pentru coordonare, strategie şi reformă în guvernul Văcăroiu (1992-1993) şi preşedinte al ASF România, precum şi deputat PDSR timp de un an (1996-1997), demisionând din legislativ pentru a intra în mediul privat. A ajuns la ING, iar la 1 august 2006 a devenit director general al bancii.

  

Negriţoiu a lucrat încă din 2006 cu Florin Cîţu,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Guvernul polonez va securiza frontiera cu Ucraina pentru a preveni „perturbări” provocate de fermierii protestatari

Redacția

Beijingul a cerut „încetarea imediată a focului” într-o convorbire cu un oficial palestinian

Redacția

Clopotele au tăcut. Nu vor mai bate decât când vor vesti Învierea

Redacția
Încarcă...