RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Firea îi răspunde lui Cîţu: Noi când am propus scăderea TVA-ului la energie, partenerii noştri nu au fost de acord

Ministrul Familiei a afirmat că partidele au o responsabilitate pentru performanţele sau lipsa de performanţă a unor miniştri, chiar dacă premierul este cel care decide o eventuală schimbare din funcţie a unui membru al Cabinetului. 

”Eu, personal mi-aş fi dorit o mai bună comunicare între noi şi acceptarea soluţiilor cu care am venit. Din păcate, s-a ajuns, cum spune românul, tot la vorba noastră, pentru că chiar astăzi vedeam pe internet propuneri de scădere a TVA-ului, dar noi când am propus scăderea TVA-ului la energie partenerii noştri nu au fost de acord, acum se propune scăderea TVA la toate produsele”, a spus ea. 

Firea a precizat că a văzut, de asemenea, propunerea de scădere a CAS-ului. ”Noi, când am propus pentru construcţii, ni s-a spus că afectează Pilonul II”, a arătat ea, precizând că se referă la anunţul făcut de preşedintele PNL.

”Importanet este ca, atunci când specialiştii vin cu nişte soluţii, fie că sunt de la PSD, de la PNL, UDMR sau minorităţi, să le analizăm cu mai multă seriozitate şi să nu le respingem, a priori, doar pentru că au fost propuse de parteneri şi după câteva luni să ajungem la aceeaşi idee”,

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Virgil Popescu, postând o imagine a lui George Simion: „Nu înlocuim importul de gaz rusesc cu cel de cărbune rusesc!”

Redacția

Un medic din Brașov contrazice recomandările ministrului Tătaru privind măștile de protecție

Redacția

Nicaragua refuză să îl primească pe ambasadorul UE: „În faţa hărţuirii permanente împotriva dreptului poporului nostru la suveranitatea naţională, nu îl primim” pe ambasadorul „unei puteri înrobitoare”

Redacția
Încarcă...