RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Firea ar vrea și susținerea PNL pentru Capitală: Trebuie să facem calcule să vedem dacă e suficient să candidez doar din partea PSD

Gabriela Firea a subliniat că potrivit ultimelor precizări ale lui Marcel Ciolacu ea e candidată PSD pentru Primăria Capitalei și a sugerat că liberalii ar putea să vină să o sprijine tot pe ea, dată fiind relația rece cu Nicușor Dan.

Gabriela Firea și Marcel Ciolacu FOTO Mediafax

Gabriela Firea și Marcel Ciolacu FOTO Mediafax

Fostul primar consideră că doar o parte a PNL îl susține pe Nicușor Dan. „USR, partea care a mai rămas din PNL la domnul Orban, zona aceasta de PNL, nu PNL-ul condus de domnul Ciucă. Eu nu cred în coincidențe, știu exact unde anume s-a apăsat pe pedala de accelerație pentru a-mi crea mie o imagine negativă și a scădea practic în sondaje.”, a afirmat Gabriela Firea, într-un interviu la Digi24.

  

Fosta titulată de la Ministerul Familiei a dat de înțeles că ar putea fi sprijin și din partea PNL, nu doar PSD: „Cred că liberalii vor fi oameni politici pragmatici și, în primul rând, vor ține cont de vocea cetățenilor. Eu am fost în toată această perioadă în cartierele din București, în piețe, vorbesc cu oamenii, oamenii nu cred că eu aș fi avut cea mai mică implicare în scandalul din această vară.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Compania aeriană KLM, dată în judecată de activiştii de mediu pentru publicitate înşelătoare

Redacția

De ce a crescut partidul Dianei Șoșoacă, cunoscută pentru abordarea pro-rusă, în preferințele electoratului | ANALIZĂ

Redacția

Scriitorul şi scenaristul sirian Khaled Khalifa a murit la 59 de ani/ A fost un cunoscut critic al autorităților de la Damasc

Redacția
Încarcă...