RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Decizie FRF: România va boicota meciurile de fotbal cu selecționatele Rusiei

Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal a decis vineri ca România să nu dispute niciun meci, oficial sau amical, cu selecţionatele Rusiei, indiferent de nivel, informează site-ul oficial al FRF.

„În şedinţa Comitetului Executiv de azi, 29 septembrie 2023, a fost dezbătută şi decizia UEFA de a reprimi selecţionatele U17 ale Rusiei, feminin şi masculin, în competiţiile UEFA. Referitor la decizia Comitetului Executiv UEFA din data de 26 septembrie, 2023, privitoare la participarea echipelor naţionale U17 ale Federaţiei Ruse, administraţia FRF face următoarele precizări: Federaţia Română de Fotbal înţelege argumentele invocate de Comitetul Executiv UEFA şi este de acord că, sub nicio formă, copiii nu ar trebui să sufere din cauza acţiunilor nesăbuite ale autorităţilor unui stat. În acelaşi timp FRF consideră că fotbalul şi sportul, în general, nu pot fi rupte de valorile juridice, instituţionale şi economice care au transformat Europa într-un spaţiu al păcii, al libertăţii şi al prosperităţii economice. În consecinţă, FRF consideră că trebuie să fie solidară cu spiritul sancţiunilor afirmate de instituţiile europene şi naţionale şi nu va disputa nicio partidă oficială sau amicală cu selecţionate ale Federaţiei Ruse”, se arată în comunicatul FRF, preluat de Agerpres.

Federaţia Română de Fotbal a precizat că aşteaptă finalizarea procedurilor pentru implementarea acestei decizii a Comitetului Executiv UEFA,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

  

Related posts

George Simion anunță că apare un nou partid cu care AUR va colabora

Redacția

N-au scapat de Kovesi! Kovesi a preluat deja 234 de dosare din Romania, anunta procurorul sef al DNA

Redacția

Anunţurile de joburi pentru vânătorii de câini au apărut pe Internet

Redacția
Încarcă...