NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Firea: Aderarea la Schengen nu e un favor, ci un drept pe care țara noastră îl are

Gabriela Firea FOTO gov.ro

Aderarea României la Schengen, discutată în şedinţa PSD Bucureşti Foto: gov.ro

România merită și trebuie să intre spațiul Schengen! Nu mai există justificări pentru un vot al liderilor europeni împotriva aderării țării noastre. România respectă de multă vreme toate criteriile impuse de Comisia Europeană.

Am discutat despre acest subiect important pentru țara noastră în ședința PSD Bucuresti, împreună cu parlamentarii, consilierii generali și locali, liderii organizațiilor din Capitală și reprezentanții PES activists Romania. Au fost prezenți la discuție Adrian Streinu-Cercel, Rodica Nassar, Gabriel Mutu, Nicoleta Matilda Goleac, Dan Tudorache, Dan Cristian Popescu, Petre Florin Manole, Alexandru Hazem Kansou, Madalin Jijie, Alex Susai, Ancuta Comanici.

  

Susținem campania #RomâniiMerităÎnSchengen inițiată de PES activists Romania și am semnat cu toții pentru dreptul românilor de a circula liber în Europa, ca parte a marii familii europene.

Advertisements
Advertisements

Aderarea României la Spațiul Schengen nu este un favor din partea celorlalte state membre UE, ci este un drept pe care țara noastră îl are.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Campania inițiată la Iași, „Donăm azi, zâmbim mâine”, s-a extins și pentru Suceava și Timișoara

Redacția

Şeful Comisiei pentru muncă din Camera Deputaţilor, după discuţiile cu sindicaliştii STB: Administraţia societăţii acţionează la limita legii

Redacția

Biserica Ortodoxă, critici la adresa partidului extremist AUR: ”Temele creștin-conservatoare sunt rupte xenofob de spiritul Europei/ Ultranaționalismul exacerbat este confundat cu patriotismul echilibrat/ Amestecarea nătângă a religiei cu politica a făcut deja prea multe victime”

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site