RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Finanțistul Lord Jacob Rothschild, renumit pentru filantropia în domeniul artistic, a murit la vârsta de 87 de ani

Finanțistul și membru al familiei bancare Rothschild, Lord Jacob Rothschild, a murit la vârsta de 87 de ani, a anunțat familia sa.

Într-un comunicat adresat agenției de presă britanice PA News, familia a transmis că Jacob Rothschild va fi înmormântat în conformitate cu obiceiul evreiesc într-o mică ceremonie de familie

Jacob a fost o prezență uriașă în viața multor oameni, un finanțator extraordinar de realizat, un campion al artelor și al culturii, un funcționar public devotat, un susținător pasionat al cauzelor caritabile în Israel și al culturii evreiești, un ecologist pasionat și prieten, tată și bunic foarte iubit, a transmis familia, conform sursei citate.

Jacob Rothschild și-a început cariera în banca familiei, NM Rothschild & Sons, în 1963, înainte de a co-fonda grupul de asigurare J Rothschild de atunci, numit acum St James’s Place, împreună cu Sir Mark Weinberg, în 1980.

  

A fondat, de asemenea, Windmill Hill Asset Management pentru a gestiona portofoliul filantropic al familiei.

Rothschild a fost președintele RIT Capital Partners plc, unul dintre cele mai mari trusturi de investiții cotate la Bursa de Valori din Londra, cu o valoare a activului net de aproximativ 2 miliarde de lire sterline.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Casa Albă: Joe Biden se va întâlni cu președintele Chinei, Xi Jinping, în SUA

Redacția

Financial Times: Planul Comisiei Europene de coordonare a apărării generează PREOCUPĂRI în capitalele statelor UE și în industria militară

Redacția

Erdogan, de neînduplecat: Suedia NU primește votul Turciei pentru aderarea la NATO!

Redacția
Încarcă...