NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Fii OM BUN! Campanie de strângere de fonduri pentru ca Paşcaniul să aibă un centru de recoltare a sângelui!

Iniţiatorul proiectului pentru înfiinţarea centrului de recoltare a sângelui la Paşcani începe campania de strângere de fonduri.  În aceste zile se lucrează la materialele de informare, flyere, pliante şi broşuri care vor fi distribuite păşcănenilor pentru a-i înştiinţa despre campanie.

Totul se desfăşoară prin intermediul Asociaţiei non profit Om bun, patronată de către deputatul PMP, Petru Movilă. De altfel, acesta şi-a arătat susţinerea proiectului încă de la început.

Sorin Olariu – cel care a venit cu propunerea înfiinţării unui centru de recoltare a sângelui la Paşcani.  Proiectul a fost aprobat de legislativul local, a fost stabilită şi o locaţie, iar acum este nevoie de fonduri pentru a renova şi moderniza spaţiul care va găzdui centrul de recoltare.

Cei care vor ca Paşcaniul să aibă un centru de recoltare a sângelui pot ajuta donând pentru acest scop. Iată mesajul transmis de iniţiatorul proiectului.

Centrul de recoltare a sângelului este un proiect pentru întreaga comunitate. El va fi găzduit de fostul sediul al Centrului de Studii Ştefan cel Mare şi Sfânt.

Dacă Sorin Olariu – iniţiatorul proiectului se va ocupa de strângerea de fonduri pentru amenajarea centrului,  de realizarea documentaţiilor spre avizarea Ministerului Transporturilor şi a Ministerului Sănătăţii se ocupă medicul Cătălina Roşca – managerul spitalului CF Paşcani. 

Cum poţi ajuta:

Confom Codului Fiscal, articolul 21, alineatul (4):

Sumele donate de companii se scad direct din impozitul pe profit, dacă sunt îndeplinite cumulativ următoarele condiţii:

•  nu depăşesc 20% din impozitul pe profit datorat
•  sunt în limita a 0,5% din cifra de afaceri
•  trebuie făcute până la 31 decembrie ale anului în curs
•  acest tip de sponsorizare nu presupune alte cheltuieli suplimentare şi nu afectează profitul net al companiei
•  în cazul în care suma depășește cele 2 condiții procentuale, diferența este considerată deductibilă dar pentru perioada fiscală următoare și se deduce din impozitul pe profit aferent următorilor 7 ani

Dacă vrei să ajuţi comunitatea locală şi să salvezi o viaţă poţi dona în contul Asociaţiei Om Bun, RO02BRDE240SV64919112400, suma aferentă impozitului pe profit.

Asociaţia Om Bun este o organizaţie nonguvernamentală, creată în 2010 pentru a veni în sprijinul ieşenilor prin proiecte ample, durabile, cu impact social şi economic asupra comunităţilor vizate. Organizaţia activează în trei domenii: social, medical şi educaţie. Până în prezent, Asociaţia Om Bun a implementat cinci proiecte cu finanţare locală, care au avut un impact pozitiv asupra a peste 15.000 de ieşeni, a susţinut peste 200 de cazuri sociale şi a înfiinţat două cabinete medicale în judeţ. În 2016 a înregistrat venituri totale de aproximativ 100.000 lei. Suntem cu toate plăţile la zi, nu înregistrăm datorii la bugetul de stat.  Mai multe informaţii despre asociaţia noastră puteţi găsi pe www.asociatiaombun.info sau pe Facebook.

 

 

loading...
Advertisements

Related posts

Consiliul Local nu a aprobat încă, dar RAGCL a reînnoit abonamentele persoanelor ce beneficiază de gratuițăți

Redacția

Stație de încărcat mașinile electrice la Târgu Frumos

Redacția

Pădurile din județ vor fi regenerate cu peste 1 milion de euro

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site