NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Festivitate de premiere întârziată de personalitățile invitate, care depănau amintiri la cafea!

Zeci de persoane care au participat la evenimentul organizat de șefii sindicatului Învățământ “Spiru Haret” au fost umiliți de principalii invitați la eveniment. Cei care urmau să țină discursuri i-au lăsat pe oameni să aștepte, doar pentru ca ei să servească cafeaua, în timp ce depănau amintiri.

S-a întâmplat duminică dimineață, la evenimentul de la Clubul Copiilor. Camelia Gavrilă, șefa ISJ Iași, Gabriela Nedelcu, viceprimarul municipiului și Bogdan Abălașei, suprefectul județului Iași au întârziat desfășurarea evenimentului. Acesta trebuia să înceapă de la orele 10.00, dar a fost amânat cu aproximativ 30 de minute. În sală, cadrele didactice ce urmau a fi premiate, dar și membrii familiilor acestora așteptau cu nerăbdare ca evenimentul să înceapă, după ce s-au grăbit să ajungă la timp, în pofida vremii potrivnice.

Totul din cauza celor mai așteptate personalități, care își serveau cafeaua într-un birou de la etajul instituției. Într-un final, aceștia au coborât în sală, le-au vorbit celor prezenți de pe scenă, fără a-și cere scuze pentru întârziere. 

  
Advertisements

Related posts

Abuzurile se țin lanț în administrația Pantazi: Clientela politică câștigă concursuri cu note mai mari decât maximul posibil!!!

Răzvan Grecu

Incredibile abuzuri: EcoSalubritate lăsată fără domeniu de activitate de către PSD-PMP. Decizia a fost adoptată cu majoritate simplă!

Marius Parteni

Proiect în dezbatere: Persoanele juridice și fizice care au construit pe domeniul public fără contracte de închiriere, vor putea încheia astfel de acte!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site