NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

„Festivalul tinereții” la Ciohorăni

A devenit o tradiție , întâlnirea din localitatea Ciohărani , în prima zi de vară , în cadrul „Festivalului tinereții”, organizat de Primăria Ciohorani în colaborare cu școala din localitate.

 

   Copiilor li s-a oferit prilejul de a-si manifesta talentul , aptitudinile artistice si sportive si de a petrece o zi frumoasa in mijlocul prietenilor si al colegilor.

  

   Prof. Ticu Simion, primarul comunei, cât și ceilalți membri din comitetul de organizare au făcut tot posibilul ca și în acest an participanții la festival să aibă parte de multe surprize.

     Festivalul a reunit elevii de la scolile : Motca,Boureni,Muncelu de Sus, Mogosesti- Siret, Miroslovesti, Verseni, Soci si Centrul de plasament Verseni.

   Meciurile de fotbal, handbal, sah ,crosul au fost urmate de concursuri de  desene pe asfalt si pictura , de carnavalul personajelor din povesti si de concursul Ministar .

 

Competiția de fotbal a fost câștigată de  Scoala Ciohorani urmata de scolile Miroslovesti si Muncelu de Sus.                   .  

La handbal, competiție destinată fetelelor, s-a impus Scoala Mogosesti -Siret, urmată de Ciohorăni și Soci .

 La competiția de cros/ fete V-VI , câștigătoare a fost Balan Diana ,Scoala Ciohorani, urmată de Hirtan Ana ,Scoala Mogosesti-Siret și Frunza Anda, Scoala Muncelu de Sus.

 La categoria baieti  s-a impus Tinei Daniel ,Scoala Miroslovesti , urmat de Grigore Ioan , Scoala Motca , iar pe locul al III lea s-a clasat Nuca Florin Razvan ,Scoala Motca.

La  competiția de cros dedicată claselor  a VII-a și a VIII-a, la fete s-a impus Nantu Iustina Daniela ,Scoala Miroslovesti , urmată de Dumitrache Iulia Madalina ,Scoala Miroslovesti  și Rendasu Alexandra ,Scoala Soci.. În timp ce la competiția de băieți s-a impus Cobzac Adrian, Centrul de plasament Verseni , urmat de Hirtan Ionut Sebastian ,Scoala Miroslovesti și Ciurdea Marius, Muncelu de Sus.

La sah, pe locul 1 , s-a situate elevul Siminciuc Teofil ,Scoala Miroslovesti  urmat de Necula Samuel , Scoala Ciohorani si Plai Rares Constantin , Scoala Miroslovesti.

 Sectiunea de pictura  a avut castigatoare pe Ungureanu Ana Maria, Scoala Topile, iar la desene pe asfalt castigatorii au fost de la Scoala Ciohorani Sticea Sara si Pirlea Claudia.

Tot în cadrul Festivalului Tinereții a avut loc concursul  ”Ministar”, care a fost castigat de elevii Robu Stefan , Scoala Muncelu de Sus si Haratu Cosmina   de la Școala Soci.

 

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Workshop internațional de aviație în capitala Moldovei, organizat de Aeroportul Iași

Redacția

Ziua Drapelului Național va fi marcată la Pașcani

Redacția

Expoziţie – concurs de coşuri tradiţionale pascale, în piaţa Casei de Cultură (Foto)

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site