NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Femei răpuse de alcool, de 8 Martie

Două femei au ajuns la Spitalul Municipal din cauza consumului excesiv de alcool, după ce au sărbătorit ziua de 8 Martie.  

 

Teodora V. în vârstă de 37 de ani din Miroslovești a fost adusă cu ambulanța în Compartimentul Primiri Urgențe, în jurul orei 16.30. Femeia era atât de beată, încât nu putea vorbi.

  

Câteva ore mai târziu și Larisa Lăcrămioara P. de 23 de ani din Pașcani a ajuns la Spitalul Municipal cu etilism acut, prezentând traumatism cranio-cerebral și pierderea cunoștinței. Inițial tânăra a spus că a fost bătută de soț, dar în urma investigațiilor medicale s-a stabilit că aceasta a căzut jos, din cauza consumului excesiv de alcool, și s-a lovit la cap.  După ce a primit îngrijiri medicale, a fost redirecționată către Spitalul de Neurochirurgie din Iași.

În general, acest tip de pacienți necesită măsuri complexe de stabilizare, resuscitare volemică și suport respirator, evaluare clinică, imagistică și biologică și tratament simptomatic al complicațiilor . Costurile ce decurg din tratamentul medical la care se adaugă ambulanța și poliția ce intervine frecvent în astfel de situații, sunt plătite tot din banii contribuabililor.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Secţia de Drumuri Naţionale Galaţi oferă 100 de lei pentru fotografii sau filmări cu persoane care aruncă gunoi pe drumurile din judeţ. În Vrancea, o primărie oferă 150 de lei pentru astfel de imagini

Redacția

Scos din ștreang la timp! Își transmitea live sinuciderea pe Facebook

Redacția

O bătrână din Gâștești își acuză fostul soț că îi distruge obiectele din casă și îi fură din gospodărie. Aceasta vrea să își instaleze o cameră video de supraveghere în locuință

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site