NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Femei răpuse de alcool, de 8 Martie

Două femei au ajuns la Spitalul Municipal din cauza consumului excesiv de alcool, după ce au sărbătorit ziua de 8 Martie.  

 

Teodora V. în vârstă de 37 de ani din Miroslovești a fost adusă cu ambulanța în Compartimentul Primiri Urgențe, în jurul orei 16.30. Femeia era atât de beată, încât nu putea vorbi.

  

Câteva ore mai târziu și Larisa Lăcrămioara P. de 23 de ani din Pașcani a ajuns la Spitalul Municipal cu etilism acut, prezentând traumatism cranio-cerebral și pierderea cunoștinței. Inițial tânăra a spus că a fost bătută de soț, dar în urma investigațiilor medicale s-a stabilit că aceasta a căzut jos, din cauza consumului excesiv de alcool, și s-a lovit la cap.  După ce a primit îngrijiri medicale, a fost redirecționată către Spitalul de Neurochirurgie din Iași.

Advertisements

În general, acest tip de pacienți necesită măsuri complexe de stabilizare, resuscitare volemică și suport respirator, evaluare clinică, imagistică și biologică și tratament simptomatic al complicațiilor . Costurile ce decurg din tratamentul medical la care se adaugă ambulanța și poliția ce intervine frecvent în astfel de situații, sunt plătite tot din banii contribuabililor.

Advertisements

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements

Related posts

Stresul poate schimba culoarea părului?

Redacția

Metodologia de facturare individuală a apei pusă în dezbatere publică

Răzvan Grecu

Cursuri de calificare în domeniul apicol, legumicol, lucrător în creşterea animalelor şi cultura plantelor

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site