RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Marius ParteniOpinii

False interese și disperare!

Un scurt comentariu vreau să fac, după ședința de ieri. Subiectele acestea, cu rectificările bugetare, pregătirile pentru Ziua Națională, premierea cuplurilor care împlinesc 50 de căsătorie și alte acțiuni din luna decembrie, au fost discutate în comisiile de specialitate, ce au avut loc la sediul Primăriei.

Credeți că a venit vreun consilier din PSD ori Sorin Olariu de la PMP cu o propunere? Nu, au votat totul. Mai puțin acele proiecte ce priveau desemnarea unor reprezentanți în Consiliile de administrație ADIS și ARSACIS, care au fost retrase de inițiator pentru a fi promovate într-o ședință ulterioară, unde să se voteze cum doreau cei din PSD.

Nici un amendament legat de ceea ce au propus în ședința on-line consilierii PSD, care ieri se îndemnau să invoce faptul că nu aud ce se vorbește în sală. False interese!

Dacă aveau bune intenții, puteau să le propună la discuțiile din comisii, desfășurate la Primărie, iar în plen se citeau amendamentele. Dar cine să o facă? La comisia economică, Dumitru Pantazi nu a ajuns, era ocupat cu alte lucruri. Nu este interzis să propui în plen, dar când o faci așa, lași să se vadă disperarea.  

  

Ce spunea Pantazi în 2016, când s-a aprobat majorarea burselor la propunerea PNL? “De unde luăm banii ăştia? Avem bani? Aparent se lasă impresia că sunt bani. Noi am avut un buget aprobat, o listă de investiţii, dar anul acesta nu am derulat nimic. Toate investiţiile au fost continuate. Doresc să fiu întrebat când vin astfel de propuneri, pe viitor. Acum o să rămână aşa, dar pe viitor vreau să fiu consultat, pentru că sunt ordonatorul principal de credite”.

Ce a vrut atunci să spună Pantazi? Un singur lucru, vă spun eu. El era ”jupânul” și nici o astfel de propunere nu trebuie făcută peste el.

Nu sunt adeptul că primarul trebuie să decidă totul. Cred cu tărie că cetățenii nu mai vor asemenea bâlci!

Ce nu înțelege oare PSD? A uitat că cetățenii nu l-au mai vrut primar pe Dumitru Pantazi?

Related posts

Voi știți…!

Marius Parteni

ALEGEREA VICEPRIMARULUI, UN EPISOD TRIST, REGIZAT DE NOUA GARDĂ DIN PSD PAȘCANI

Marius Parteni

Jitaru, sforarul PSD!

Răzvan Grecu
Încarcă...