RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Facturi aruncate la voia întâmplării

La Pașcani, facturile sunt aruncate la voia întâmplării. În loc să ajungă la destinatari, acestea sunt lăsate pe casa scării. Problema a fost sesizată pe o rețea de socializare de către o pășcăneancă.

 

  

Femeia a fotografiat mai multe facturi care în loc să ajungă la locatarii blocului G2B, au fost lăsate pe jos. 

„Stimați cetățeni ai ,,orașului” Pașcani, dacă nu doriți să fiți debransati de la gaz și curent…binevoiți dumneavoastră să veniți să vă luați facturile de la E~ON (vizate blocurile A.N.L.,o parte din facturile d-voastra sunt pe casa scării blocului G2B tr. I . Personalul angajat(sau firma) pentru acest serviciu de compania E~ON, are alte probleme foarte importante de făcut…decât să ducă facturile la destinatari. Le “mulțumim “pentru acest efort colosal !!!”, a scris păşcăneanca pe facebook. 

Reacţiile nu au întârziat să apară:”De 6 luni nu am primit factură la gaz. Si la noi la bloc la fel …facturii de la lumina aruncate, sa le fie rusine e-on !”, a adăugat o femeie.

Reporterii NewsPascani au încercat să-i contactaze pe reprezentanţii E.ON pentru un punct de vedere în ceea ce priveşte distruirea facturilor, dar fără nici un rezultat. 

Related posts

Femeie din Cristești băgată în spital de concubin

Oana Cordoneanu

Prima plată pe cardurile sociale, în anul 2024. Când vor primi românii o nouă tranșă de 250 lei

Redacția

Drumul lui Robert pana acasa, in sicriu, a costat 1000 de euro.Familia mult prea saraca a reusit sa achite doar o parte din bani (FOTO)

Redacția
Încarcă...