NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Copilul din Miroslovesti strivit de un utilaj agricol a plecat din spital fara un picior

Eforturile medicilor de a-i salva piciorul drept de la amputatie unui copil de 8 ani au fost zadarnice. Chirurgii au stat 13 ore in sala de operatie si au facut absolut tot ce se putea pentru ca baietelul sa ramana cu ambele picioare. Dupa cateva zile de la efectuarea interventiei chirurgicale, medicii au fost nevoiti sa-i taie piciorul drept mai sus de genunchi.

Baietelul, din localitatea  Miroslovesti, a fost externat din unitatea medicala, fiind dus pe brate de parinti. „Copilul a fost externat cu piciorul drept amputat si cel stang cu functionalitate normala. A fost un caz complex, la care s-a muncit foarte mult pentru reconstructia membrului inferior drept. Leziunile au fost extrem de grave, piciorul fiindu-i strivit de utilajul agricol. Urmeaza sa revina la control. Leziuni grave a avut si la piciorul stang, acestea fiind rezolvate tot chirurgical”, a declarat dr. Catalina Ionescu, purtator de cuvant la Spitalul Sf. Maria din Iasi.

sursa www.bzi.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Falsificatorii de sfinţi: Calendare ortodoxe „piratate” cu sărbători nelegale

Redacția

Un fost jurnalist pășcănean le solicită aleșilor locali să modifice o clauză din contractul de închiriere a locuințelor de tip ANL!

Răzvan Grecu

Supărare în comunitatea rromilor. Un lider internat în stare gravă la Spitalul de Neurochirurgie din Iași

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site