NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Facilități de transport pentru cetățenii din Muncelul de Sus

Veste mult așteptată de cetățenii din comuna Mogoșești Siret. Începând cu data de 5 decembrie, traseul Pașcani – Muncelul de Sus se va prelungi până la Troita – Vie. Cursele în mod obișnuit se operau până în centrul localității Muncelul de Sus, iar oamenii care locuiau în zona Troița – Vie erau nevoiți să străbată zilnic doi kilometri pe jos.

Advertisements

 

După lungi discuții intre Primarul comunei Mogoșești-Siret, Butnariu Damian și firma de transport persoane S.C. Rândunica S.R.L., au concluzionat. Incepand cu data de 05 decembrie 2016, traseul Pașcani – Muncelul de Sus se prelungește pana in Troita – Vie, de luni pâna vineri și pentru următoarele ore: -din Vie ora 07:20 și 12:20, cu intoarcere din Pașcani la ora 11:20 si 19:30. Precizăm ca prețul unui bilet va fi de 6,5 lei”, se arată într-o postare pe o rețea de socializare.

  

Cei doi kilometri pe jos până la microbuz sunt acum de domeniul trecutului, asta după ce cetățenii l-au rugat în nenumărate rânduri pe primarul comunei să găsească o soluție pentru problema lor.

 

 

Advertisements
Advertisements

Related posts

Avertisment-șoc pentru românii care au centrale termice de apartament

Redacția

Comunicat de presă: Apa potabilă întreruptă în zona vale

Redacția

Scandal monstru într-o mare INSTITUŢIE publică din Iaşi. Un şef a luat o măsura ULUITOARE

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site