NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Facilități de transport pentru cetățenii din Muncelul de Sus

Veste mult așteptată de cetățenii din comuna Mogoșești Siret. Începând cu data de 5 decembrie, traseul Pașcani – Muncelul de Sus se va prelungi până la Troita – Vie. Cursele în mod obișnuit se operau până în centrul localității Muncelul de Sus, iar oamenii care locuiau în zona Troița – Vie erau nevoiți să străbată zilnic doi kilometri pe jos.

 

După lungi discuții intre Primarul comunei Mogoșești-Siret, Butnariu Damian și firma de transport persoane S.C. Rândunica S.R.L., au concluzionat. Incepand cu data de 05 decembrie 2016, traseul Pașcani – Muncelul de Sus se prelungește pana in Troita – Vie, de luni pâna vineri și pentru următoarele ore: -din Vie ora 07:20 și 12:20, cu intoarcere din Pașcani la ora 11:20 si 19:30. Precizăm ca prețul unui bilet va fi de 6,5 lei”, se arată într-o postare pe o rețea de socializare.

  

Cei doi kilometri pe jos până la microbuz sunt acum de domeniul trecutului, asta după ce cetățenii l-au rugat în nenumărate rânduri pe primarul comunei să găsească o soluție pentru problema lor.

 

 

Advertisements

Related posts

Au început lucrările de extindere a rețelelor de gaze naturale pe trei străzi din Pașcani

Răzvan Grecu

Început de an cu angajări la Primăria Pașcani

Redacția

Terenul de rugby din zona vale are un nou termen de finalizare a lucrărilor!

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site