RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Comunicate de Presă

Experiențe inedite în management și leaderschip prin activitățile proiectului „Start spre succes prin Erasmus+”

Patru cadre didactice de la Liceul Tehnologic Economic „Nicolae Iorga” Pașcani au avut parte de o experiență inedită, în perioada 8 – 16 februarie 2020, prin participarea la cea de a treia mobilitate din cadrul poiectului cu numărul de referință 2019-1-RO01-K101-061719, Erasmus+ KA101 – „Start spre succes prin Erasmus+”.

Desfășurată în Kalamata, Grecia, activitatea intitulată „Educational Management & School Leadership” s-a derulat sub coordonarea furnizorului de formare „AREADNE” și a reunit reprezentanți din Croația, Germania, Lituania, Letonia, Portugalia și România.

Activitățile de formare au abordat teme precum: Managementul eficient al școlii, Stiluri manageriale, Tipuri de leadership, Managementul conflictelor, Managementul stresului, Managementul schimbării etc., luând forma unor studii de caz, dezbateri, a unor activități interactive, transformându-se într-un constructiv schimb de experiență pentru membrii țărilor participante.

De asemenea, participanții au avut oportunitatea de a trăi experiențe culturale și educaționale prin vizitele realizate la: CatedralaYpapanti, Centrul istoric al Kalamatei, Școala de muzică „Maria Callas”, orașul străvechi Ancient Messini, Liceul Tehnologic din Kalamata, toate acestea culminând cu vizita la Acropole, în minunata capitală a Greciei, Atena.

  

Related posts

PNL Pașcani: Dumitru Pantazi nu apără interesele cetățenilor și este amendat de justiție

Redacția

Este nevoie de o reacție de delimitare fermă și rapidă a conducerii Academiei Române față de această abordare necritică asupra operei și vieții omului de știință Nicolae Paulescu (P)

Redacția

Comisie specială de anchetă pentru Televiziunea Publică și Radioul Public

Redacția
Încarcă...