NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Exerciții de dresaj canin, prezentări de arte marțiale și cadouri pentru elevii de la Școala Specială Pașcani

Sărbătorile Pascale se apropie cu pași repezi, iar elevii de la Școala Gimnazială Specială Pașcani au avut parte astăzi de mai multe surprize.

Oameni cu suflet mare le-a trecut astăzi pragul instituției, pentru a le aduce zâmbete și bucurie. Astfel,  reprezentanți ai Inspectoratul ui de Jandarmi Județean Iași, Clubul Sportiv Shotokan Fudokan – Karate Risei și Școala Spectrum au venit cu multe surprize, pentru cei 150 de copii. Evenimentul a debutat cu un spectacol artistic susținut de formațiile de dans „Iris” și „Busuiocul”, unde activează elevii Școlii Gimnaziale Speciale, voluntari de la Liceul Teoretic „Miron Costin” Pașcani și grupul vocal „Mugurașii speciali”. Au urmat apoi mai multe prezentări de arte marțiale, iar în curtea unității de învățământ s-au desfășurat exerciții de dresaj canin, spre bucuria elevilor, încântați de eveniment. La finalul activităților, toți copiii au primit cadouri din partea musafirilor, care au constat în rechizite, dulciuri, fructe și jucării.

 ”Împreună cu partenerii noștri am vrut astăzi să fim alături de copiii speciali, pentru că am considerat că fiecare are dreptul să se bucure de un moment deosebit de Sărbătorile Pascale. Vrem să continuăm acest proiect, să venim din nou la Pașcani pe data de 1 iunie să desfășurăm o serie de activități care să le aducă bucurie”, a precizat căpitan Cătălin Leonte,  șef pluton Pașcani Târgu- Frumos.

Darurile au fost cumpărate din banii rezultați în urma activității de strângere de fonduri derulată la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Județean Iași, dar și cu ocazia Finalei Campionatului Național de Karate Tradițional pentru Copii, manifestare organizată de Clubul Sportiv Shotokan Fudokan – Karate Risei Iaşi.

 

 

loading...
Advertisements

Related posts

Schimbări majore la Evidenţa Populaţiei

Redacția

Spectacol folcloric de Ziua Naţională la Paşcani

Teona Gherasim

Pășcăneancă depistată conducând o mașină fără a avea permis de conducere

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site