NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Eveniment unic în Pașcani, organizat de ATOR! Peste 400 de tineri sunt așteptați să participe la prima slujbă oficiată în catedrală

Peste 400 de tineri din regiunea Moldovei, sunt așteptați să participe la un eveniment unic în zona noastră, organizat de Asociația Tinerilor Ortodocși Români, filiala Pașcani, în parteneriat cu Primăria, Protopopiatul Pașcani, și Mitropolia Moldovei și a Bucovinei.

 

 

Timp de două zile, toți cei care vor să trăiască o experiență deosebită, și să cunoască oameni, sunt invitați să dea curs evenimentului care va consta într-o suită de activități. Întâlnirea se va face la Casa Municipală de Cultură, unde va avea loc și deschiderea evenimentului, urmată de o conferință despre descoperirea vocației.

„Scopul nostru este să aducem câți mai mulți tineri împreună, să cunoaștem noi mentalități, și să ne descoperim împreună vocația. Activitățile nu vor consta numai în sesiuni de discuții și conferințe, vor fi și activități sportive care se vor desfășura la Palatul de la Ruginoasa. Va fi și o defilare cu torțe și steaguri, în Pașcani”, a declarat Ionuț Gândac,  reprezentant ATOR Pașcani.

A doua zi, activitățile se vor muta la Palatul Alexandru Ioan Cuza de la Ruginoasa, unde sunt programate jocuri olimpice, fotbal și volei. Seara se va încheia cu o defilare cu torțe și steaguri, pe traseul Esplanadă-Primăria Municipiului Pașcani.

„Ne dorim să arătăm comunității din Pașcani că suntem tineri, suntem puternici, împreună putem reuși pentru o nouă generație mai bună, și cred că evenimentul este ceva nou pentru Pașcani, și va avea un oarecare impact. Pe data de 24 septembrie 2016, se achită taxa de participare de 25 lei la Protopopiatul Pașcani, între orele 09-16.00”, a mai precizat acesta.

Unul dintre cele mai importante și emoționante momente va fi oficierea primei slujbe în Catedrala Pogorârea Sfântului Duh. Evenimentul care va avea loc la demisol, a fost anunțat încă de anul trecut, de către părintele protopop Pavel Postolachi, într-o ședință de consiliu. 

Mai multe informații despre eveniment puteți găsi aici

Advertisements
Loading...

Related posts

17 iunie 1889 | Singura imagine de la înmormântarea lui Mihai Eminescu

Redacția

Sirenele ce anunță situațiile de urgență, testate în Pașcani

Teona Gherasim

Ziua satului Miroslovesti – „Duminica Mare a Rusaliilor”

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site