NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Sâmbătă va avea loc prima ediție a Competiţiei StrongMan. Află tot despre înscrieri

Competiția sportivă care a pregătit în această vară tinerii amatori de antrenamente cu greutăţi din Târgu Frumos va debuta sâmbătă, 10 septembrie, începând cu ora 12.00. Evenimentul va avea loc la Centrul de Voluntariat din curtea Clubului Copiilor Tîrgu Frumos, va fi clasat pe două secțiuni, fiind dedicat tinerilor cu vârsta cuprinsă între 16 – 18 ani și cei peste 18.

 

Sâmbătă, 10 septembrie, începând cu ora 12, va avea loc prima ediţie a competiţiei Super Strongman, la Centrul de Voluntariat din curtea Clubului Copiilor Tîrgu Frumos. Intrarea este liberă.

  

Cei care doresc să se înscrie, trebuie să trimită un mesaj pe pagina de facebook StrongMan Tîrgu Frumos: www.facebook.com/strongmanmoldova sau pot completa acest formular: https://goo.gl/forms/2AFuO2Bz8Cm8rbiC3.

Competiţia se axează pe 2 categorii de vârstă: 16 – 18 ani şi 18+. Toţi cei care vor participa la competiţie vor primi diplomă de participare, iar cei mai buni vor fi medaliaţi.

Scopul competiţiei este să încurajeze tinerii să practice mai mult sport. De asemenea, evenimentul urmăreşte să promoveze un comportament responsabil faţă de mediu, tinerii implicaţi în iniţiativa StrongMan Tîrgu Frumos şi-au asumat să protejeze mediul şi să împădurească judeţul Iaşi, „nu poţi fi puternic şi sănătos, într-un mediu toxic, fără copaci”.

StrongMan Tîrgu Frumos este o iniţiativă dezvoltată de Cosmin Boca şi Cristi Păiuş, în cadrul Centrului de Voluntariat Tîrgu Frumos, un proiect ASIRYS, sprijinit de Fondul ONG în România. Strongman este un sport, destul de puţin cunoscut în România, care propune activităţi de creştere a forţei şi rezistenţei. La compeţiile internaţionale, probele pot fi ridicarea pietrelor, trasul unui tren, mers tractând un camion etc. Cel mai faimos concurs de acest tip este ” World’s Strongest Man”. La nivel internaţional există o federaţie a strongman-ilor (http://www.strongmansport.org/).

 

 

 

Advertisements

Related posts

Situație comică la conferirea titlului de cetățean de onoare al municipiului, maestrului Ovidiu Covaci

Ema Roman

Grevă la Judecătoria Pașcani! Grefierii se alătură colegilor din țară

Ema Roman

Tristul destin al țareviciului Alexei

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site