NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Cultură

Eveniment cultural inedit la Palatul Cuza de la Ruginoasa

Sambata, 12 octombrie, de la ora 12:00, publicul este invitat la Palatul „Al.I.Cuza” de la Ruginoasa, unde va avea loc lansarea volumului de poezie „Celei ce nu mai este”, de Marian Malciu, a carui prezentare va fi facuta de scriitorul Emilian Marcu. Invitatii speciali sunt preotul Protopop Pavel Postolache si poetul Horia Zilieru. Programul include un recital de poezie in interpretarea elevilor Emilia Rotariu si Ionut Ilasoaia, dansuri de epoca interpretate de Ansamblul de dansuri experimentale „Coconite” si concertul de pian sustinut de Alex Marinescu.

Evenimentul face parte din proiectul „Istorie si literatura” a carui echipa de implementare este formata din prof. Simona Fuiorea Novac, prof. Petronela Angheluta, educ. Maria Pavel, prof. Georgiana Vasile, prof. Lavinia Raileanu si Rodica Rodean, fiind organizat de Asociatia Universul Prieteniei Iasi, Complexul National Muzeal „Moldova” – Palatul „Al. I. Cuza” Ruginoasa si Scoala Gimnaziala Rediu si Locatia Dumbravita.
 
sursa www.bzi.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 
  
Advertisements

Related posts

Istoria macabră a dacilor: femei şi copii tăiaţi şi îngropaţi sub case, sacrificii umane o dată la cinci ani, soţii de căpetenii înjunghiate şi arse pe rug

Redacția

Planta ce-ţi aduce noroc și belșug în casă de Crăciun

Redacția

Doina Cornea va intra în rândul sfinților catolici? Teologul Cristian Bădiliţă solicită beatificarea luptătoarei anticomuniste!

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site