NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Târgu Frumos

Evaziune fiscală în curtea societăţii primarului din Târgu Frumos

Pentru mai multe infracţiuni de natură economică, activitatea desfăşurată de societatea primarului din Târgu Frumos, a fost suspendată temporar.

 

În urma controalelor demarate de către comisarii Gărzii Financiare şi cei ai Inspectoratului de Poliţiei Judeţean IAŞI, la societatea comercială TAC TAC SRL, a primarului oraşului Târgu Frumos, Ion Vatamanu, au fost constatate mai multe nereguli. Societatea primarului din Târgu Frumos a fost amendată cu suma de 6.500 lei pentru lipsa documentelor de provenienţă a cantităţii de 1.409 kilograme de făină identificată în stoc, precum şi pentru neîntocmirea registrului de casă în perioada 15-20 martie 2013. Cantitatea de făină aflată pe stoc, pentru care nu existau documente justificative, a fost confiscată şi s-a dispus suspendarea activităţii de prestări servicii precum nunţi sau cumătrii, până la dotarea societăţii cu aparat de marcat fiscal.

  

sursa: oradeiasi.oradestiri.ro

Advertisements

Related posts

Târgu Frumos:Anunț important privind colectarea selective a deșeurilor la case!

Redacția

Ședință de CL la Tărgu Frumos: pe ordinea de zi se află proiectul privind stabilirea echipei mobile de intervenție în cazurile de violență domestică din oraș! Paşcaniul nu are aşa ceva!

Răzvan Grecu

Târgu Frumos: Licitație pentru o mașină de măturat și aspirat stradal

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site