NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Ruginoasa: Bărbații care au biciut și tâlhărit un comerciat au mandat de reținere pentru 29 de zile, dar au dispărut înainte ca instanța să se pronunțe

Caz mai puțin întâlnit pentru polițiștii pășcăneni. La această oră ei îi caută pe cei doi bărbați din comuna Ruginoasa, care au bătut și tâlhărit un comerciant de legume.

 

Inițial aceștia au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, în după amiaza zilei de 23 aprilie. Ieri ordonanța de reținere a expirat, iar aceștia au fost puși în libertate cu puțin timp înainte ca judecătorii pășcăneni să aprobe propunerea procurorilor de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile.”A expirat ordonanța de reținere, iar în astfel de situații trebuie să îi punem în libertate. S-a întâmplat cu puțin timp înainte ca instanța să se pronunțe. După ce au primit mandatul am vrut să îl punem în executare, dar am constatat că au dispărut”, ne-a declarat comisarul-șef Tiberiu Dogaru, adjunctul comandantului Poliției Pașcani.

Cei căutați la această oră sunt Adrian Secară, în vârstă de 23 de ani și Gheorghiță Panciuc de 32 de ani. Pe data de 16 aprilie, fiind sub influența băuturilor alcoolice, l-au lovit cu un bici în spate pe Constantin Cojocaru, apoi au încărcat în căruță cu care se deplasau 3 saci de cartofi în valoare de aproximativ 100 de lei.

Persoana agresată și tâlhărită era un comerciat din Suceava. Omul a depus plângere la Poliție, iar în urma verificărilor au fost identificați cei doi. 

Advertisements

Related posts

Veteran de război şi cetăţean de onoare din Mirosloveşti, sărbătorit la 95 de ani

Ema Roman

În comune fără apă, fără canalizare, fără asfalt, se reabilitează cămine culturale

Redacția

Casă distrusă într-un incendiu la Heci

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site