RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

EURO 2024. România are lotul cu cea mai mică valoare. Cum stau tricolorii la media de vârstă şi media de înălţime

Jucătorii din naţionala României au o valoare pe piaţa transferurilor de 91 de milioane de euro, cea mai mică valoare dintre echipele participante la EURO 2024.

Albania are un lot mai valoros ca România, cotat la 139 de milioane de euro, iar adversara României din grupa E, Slovacia, are un lot de 161 de milioane de euro, potrivit News.ro.

Belgia are un lot de 669 de milioane de euro, iar jucătorii Ucrainei sunt cotaţi la 534 milioane de euro.

Lider în clasamentul valorii loturilor este Anglia, (1,69 miliarde de euro) urmată de Franţa (1,41 miliarde de euro) şi Portugalia (1,22 miliarde de euro).

  

Potrivit Observatorului European al Fotbalului (CIES), în ceea ce priveşte vârsta medie a jucătorilor din lot, România este pe locul 15, cu 27,4 ani.

Cea mai în vârstă echipă este Scoţia, cu 28,8 ani, iar cea mai tânără Scoţia, cu 25,8 ani.

Citiți și:

Tot ce trebuie să știți despre EURO 2024: Lotul României, favoriții, unde se joacă, zonele pentru fani, grupele și programul turneului

EURO 2024. Vară tricoloră pe străzile germane. Toate activităţile pregătite fanilor români prezenţi în Germania

VIDEO&FOTO – EURO 2024.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Turul Franţei: Felix Gall, victorie în etapa-regină / Jonas Vingegaard se desprinde în fruntea clasamentului general

Redacția

Adevărata identitate a Babușkăi Z, bătrâna din Ucraina care a devenit simbolul propagandei rusești: „Dacă aș putea vorbi cu Vladimir Putin, i-aș spune: ai făcut o greșeală”

Redacția

Pas uriaș în diferențierea și tratarea tipurilor de Parkinson cu ajutorul AI/ Cercetătorii au dezvoltat proiectul în pandemia COVID-19, când laboratorul s-a închis și au urmat un curs de codificare

Redacția
Încarcă...