RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

EURO 2024. Edi Iordănescu, mesaj pentru suporteri la o zi după înfrângerea cu Belgia

Selecţionerul echipei naţionale a României, Edward Iordănescu, a transmis suporterilor, la o zi după înfrângerea cu Belgia, scor 2-0, din al doilea meci la EURO 2024, că acest eşec nu reprezintă în mod sigur capătul parcursului primei reprezentative la turneul final.

“Când imnul României răsună din zeci de mii de piepturi pe un stadion de la EURO, într-o ţară străină, pe finalul unui meci în care suntem conduşi, înseamnă că sacrificiul şi lupta jucătorilor din teren nu sunt doar apreciate de suporterii români, ci au unit într-o forţă copleşitoare toată munca noastră şi afecţiunea românilor de pretutindeni. Uneori iese perfect, alteori nu. Dar când ieşim de pe teren fără vreo urmă de îndoială că am dat totul pentru România şi pentru români, avem toate şansele ca în meciul următor să schimbăm lucrurile pe tabelă. Ne vom reface fizic atât de repede cât se poate, am strâns deja rândurile şi vom fi din nou pregătiţi, cu tot sufletul şi tot ce avem mai bun fiecare, să vă facem mândri iar. Capătul nu e aici, vă asigur. Iar noi, împreună, luptăm până la capăt”, a spus Iordănescu în mesajul publicat pe site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal.

“După atmosfera incredibilă de la Munchen,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

  

Related posts

Kuleba îi va propune lui Zelenski ruperea relațiilor diplomatice cu Iranul

Redacția

Iohannis atrage atenția că este nevoie de o schimbare de perspectivă: Nu putem ști când se va încheia războiul

Redacția

Simona Halep dă în judecată compania care a produs suplimentul care ar fi fost contaminat cu Roxadustat. Ea cere 10 milioane de dolari

Redacția
Încarcă...