NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Elevii de clasa a 8-a de la Liceul Economic „Nicolae Iorga”, Colegiului Național „Mihail Sadoveanu” și Școala „Iordache Cantacuzino” și-au sărbătorit ieri cursul festiv (VIDEO)

Pentru absolvenții de clasa a 8-a, momentul terminării ciclului gimnazial este un prilej de bucurie și entuziasm împărtășit alături de profesori și părinți.

 

Ieri, începând cu orele 16.00, absolvenții de clasa a 8-a ai Liceului „Nicolae Iorga” și cei ai Colegiului Național „Mihail Sadoveanu”, au sărbătorit terminarea ciclului gimnazial în sala mare a Casei de Cultură „Mihail Sadoveanu”.

  

Atât șefii de promoție din rândul elevilor, cât și profesorii care i-au coordonat de-a lungul anilor și-au primit laurii, ca, mai apoi fiecare elev să urce pe scenă pentru a-i fi înmânată diploma de absolvire.

În ceea ce privește absolvenții clasei a 8-a ai Școlii „Iordache Cantacuzino”, aceștia au început cursul festiv la orele 17.00, în sala de festivități a Primăriei.

Spre deosebire de colegii lor de la alte instituții de învățământ, acești elevi au marcat momentul într-un mod cu totul inedit, atât profesorii, cât și elevii, renunțând la modul protocolar de abordare a propriilor emoții. Astfel, elevii au parodiat cântece, au recitat poezii haioase, au spus anecdote din anii trecuți, iar profesorii nu au ezitat chiar să-și ironizeze foștii elevi, la modul subtil, spre deliciul publicului din sală.

Atât cursul festiv desfășurat la Casa de Cultură, cât și cel de la Primărie, s-au terminat cu un mic bufet suedez, acolo unde participanții la eveniment au putut socializa la o prajitură și un pahar de suc. 

 {flv}diverse/curs_festiv_cantacuzinocl8{/flv}

 {flv}diverse/curs_festiv_sadoveanu_cl8{/flv}

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Ministrul Educației: Trebuie schimbat orarul dacă se redeschid școlile. Eventualele ore online să fie grupate toate în aceeași zi

Redacția

Decizie radicală în Italia: copiii nu se mai întorc în clase în acest an școlar

Redacția

Scenariul hibrid dispare, anunță ministrul Educației. Elevii care vor merge la școală din 8 februarie

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site