NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Elevii de clasa a 8-a de la Liceul Economic „Nicolae Iorga”, Colegiului Național „Mihail Sadoveanu” și Școala „Iordache Cantacuzino” și-au sărbătorit ieri cursul festiv (VIDEO)

Pentru absolvenții de clasa a 8-a, momentul terminării ciclului gimnazial este un prilej de bucurie și entuziasm împărtășit alături de profesori și părinți.

 

Ieri, începând cu orele 16.00, absolvenții de clasa a 8-a ai Liceului „Nicolae Iorga” și cei ai Colegiului Național „Mihail Sadoveanu”, au sărbătorit terminarea ciclului gimnazial în sala mare a Casei de Cultură „Mihail Sadoveanu”.

  

Atât șefii de promoție din rândul elevilor, cât și profesorii care i-au coordonat de-a lungul anilor și-au primit laurii, ca, mai apoi fiecare elev să urce pe scenă pentru a-i fi înmânată diploma de absolvire.

În ceea ce privește absolvenții clasei a 8-a ai Școlii „Iordache Cantacuzino”, aceștia au început cursul festiv la orele 17.00, în sala de festivități a Primăriei.

Advertisements

Spre deosebire de colegii lor de la alte instituții de învățământ, acești elevi au marcat momentul într-un mod cu totul inedit, atât profesorii, cât și elevii, renunțând la modul protocolar de abordare a propriilor emoții. Astfel, elevii au parodiat cântece, au recitat poezii haioase, au spus anecdote din anii trecuți, iar profesorii nu au ezitat chiar să-și ironizeze foștii elevi, la modul subtil, spre deliciul publicului din sală.

Atât cursul festiv desfășurat la Casa de Cultură, cât și cel de la Primărie, s-au terminat cu un mic bufet suedez, acolo unde participanții la eveniment au putut socializa la o prajitură și un pahar de suc. 

 {flv}diverse/curs_festiv_cantacuzinocl8{/flv}

Advertisements

 {flv}diverse/curs_festiv_sadoveanu_cl8{/flv}

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements

Related posts

Ultima zi de şcoală pentru cei mici

Redacția

Elevi și profesori de la Liceul „Moldova” și Școala Profesională „Trinitas” Târgu Frumos au fost premiați în cadrul Galei pentru școlile speciale

Redacția

Ultima ofertă a Guvernului pentru dascăli

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site