RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Electrician de la TeRoxProd găsit mort în casă

Un bărbat din localitatea Boşteni a fost găsit fără suflare în locuinţa acestuia. Este vorba despre Vasile Rusu de 52 ani, care locuia singur. Unul din vecini s-a deplasat la el acasă luni dimineaţă pentru că nu îl mai văzuse de sâmbătă. După ce a bătut de mai multe ori la uşă, s-a uitat pe fereastră unde a văzut trupul neînsufleţit al bărbatului pe pat şi a sunat imediat la 112.

Vasile Rusu era angajat al societăţii păşcănene TeRoxProd, unde lucra ca electrician. Cunoştinţele bărbatului spun că obişnuia să consume alcool, iar medicul de familie nu îl avea în evidenţe cu afecţiuni cronice. Cauzele morţii vor fi stabilite în urma necropsiei.

 „În dimineaţa zilei de 18 iunie, un bărbat în vârstă de 52 ani, din suburbia Boşteni a fost găsit de către vecinul său decedat în propria locuinţa. Din primele verificări a rezultat faptul că acesta locuia singur. Bărbatul a fost găsit pe un pat din locuinţă. Pe corp nu prezenta urme de violenţe. Cadavrul a fost transportat la IML Iaşi în vederea efectuării necropsiei”,  ne-a declarat cms şef Tiberiu Dogaru, adjunctul comandantului Poliției Pașcani.

  

Related posts

AJOFM : Locuri de muncă disponibile în Pașcani (DOC)

Oana Cordoneanu

Stolniceni Prăjescu: Tone de furaje au ars din cauza unei țigări

Redacția

7 incendii în weekend în județul Iași. Un bărbat și-a pierdut viața

Redacția
Încarcă...