NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Ei sunt cei care vor să fie vocea elevilor păşcăneni!

Elevii liceelor din Paşcani îşi vor alege luna aceasta reprezentanţii în Consiliul Şcolar. Candidaţii la funcţiile de preşedinţi, vicepreşedinţi şi secretari în cadrul Consiliului Elevilor au pregătit deja discursul pentru a-i convinge pe colegii lor că merită să fie aleşi.

 

  

Sunt entuziaşti şi îşi doresc cu tărie să fie vocea elevilor, să-i reprezinte şi să-i susţină.

Colegiul Sadoveanu are doi candidaţi la funcţia de preşedinte al Consiliului Elevilor. Este vorba despre Demetra Ursu, care are deja echipa formată şi Miruna Grigoraş – ambele în clasa a XI-a.

Tot de la Sadoveanu, pentru funcţia de vicepreşedinţi, candidează Dan Sandu, Cristina Gadibadi, Gabriela Nechita şi Aleks Curcudel. Pentru funcţia  de secretar, elevii o pot alege  pe Mihaela Morariu.

La Colegiul CF Unirea, bătălia pentru şefia Consiliul Şcolar se dă între Bianca Balcan – elevă în clasa a X-a şi Diana Bugă – elevă în clasa a IX-a. Funcţia de vicepreşedinte este ţintită de George Vacaru şi Cristina Doroftei, în timp ce pentru secretar candidează Ştefania Cozma şi Diana Apostol. 

Pentru conducerea Consiliului Elevilor de la Liceul Miron Costin, candidează Cătălina Bârzu – clasa a X-a, Răzvan Samachiş – clasa a XI-a. Pentru funcţia de vicepreşedinte sunt pe listă Iustina Săvoiu, Cristina Zegan, Iustina Constantin, Ana Hugeanu, Carmen Hroştea. Cosmina Moglan şi Ioana Pădurau candidează pentru funcţia de secretar. 

Alegerile vor avea loc săptămâna viitoare. Luni la Liceul Teoretic Miron Costin, iar miercuri la Colegiul Sadoveanu şi Colegiul Unirea.

Advertisements

Related posts

Ministerul Educației vrea ca examenele să se desfășoare cu prezență fizică

Redacția

Școala ”Iordachi Cantacuzino” împlinește 50 ani de la înființare. Va fi lansată prima monografie a unității școlare

Răzvan Grecu

Trofeul festivalului regional « De la moșii noștri am învățat », câștigat de elevii de la Miron Costin Pașcani

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site