NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Edilul Dumitru Pantazi refuză să lămurească problema apei. Răspunsul oficial al Primăriei: „Din păcate are programul prea încărcat”

Primarul Dumitru Pantazi refuză să mai comunice cu cetățenii. Deși problema apei a devenit una arzătoare zilele acestea, pe fondul debranșărilor și caniculei, edilul nu vrea să explice pășcănenilor de ce trebuie să treacă prin acest calvar.

Motivul este unul de-a dreptul halucinant: are programul prea încărcat pentru a oferi răspunsuri locuitorilor municipiului.

Cristian Menegon, purtătorul de cuvânt al Primăriei municipiului Pașcani, a transmis către Actualitatea TV un răspuns conform căruia primarul Dumitru Pantazi declină invitația de a participa la o emisiune pe tema debranșărilor de la sistemul de alimentare cu apă a blocurilor unde cetățenii nu vor să încheie contracte colective.

  

„În ceea ce privește invitația pe care dumneavoastră ați lansat-o către primarul Dumitru Pantazi, vă transmit că din păcate acesta nu va putea da curs din cauza programului încărcat” , se precizează în răspunsul primarului.

Advertisements
Advertisements

Reamintim că Dumitru Pantazi are un program de lucru foarte „flexibil” el fiind cu greu găsit în Primărie de către cetățeni. Mai exact, acesta ajunge la muncă între orele 10.00-11.00 și pleacă în intervalul 14.00-15.00, restul timpului fiind alocat activităților agricole ale societății AgroComplex Lunca Pașcani S.A. la care este acționar majoritar.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements

Related posts

Proiect pilot la Pașcani: platforme pentru depozitarea gunoiului, supravegheate video, cu acces pe bază de cartelă

Răzvan Grecu

Ultimele zile în care vă puteți spune părerea! Regulamentul iluminatului public este pus în dezbatere

Ema Roman

Cenzura revine în Primărie! Jurnaliștii interziși la ședințele comisiilor Consiliului Local Pașcani!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site