NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Echipele de juniori ale Pașcaniului pe locuri fruntașe la finalul turului campionatelor județene la fotbal

Juniorii pășcăneni ce evoluează pe diferite categorii în competițiile județene la fotbal s-au clasat pe locuri fruntașe. Astfel, la finalulul tururilor de campionat grupa de copii născuți în 2000 (antrenor, prof. Ion Damian ) se află pe locul al 3-lea în campionatul de juniori ” D „, iar grupa de juniori  născuți în 2002 (antrenor, prof. Cătălin Damian) a terminat turul pe locul al 2-lea în campionatul județean destinat juniorilor „E”.

 

 Tot în campionatul județean s-au mai desfășurat 2 competiții organizate de către federația română de fotbal , acestea având ca finalitate turneele zonale; la Memorialul Gheorghe Ola, destinat copiilor născuți în anul 2003 , echipa antrenată de prof. Damian Cătălin a obținut locul al 2-lea pe județ, fiind la un pas de a merge la turneul zonal . La Memorialul Gheorghe Ene , destinat copiilor născuți în anul 2004, CSS Paşcani antrenată de prof. Florin Boboc a obţinut deasemenea un loc pe podiumul judeţean , respectiv locul al 3-lea. 

 Grupele de copii născuți în anii 2002 , 2003 și 2004  vor încheia anul cu participări la turnee internaționale organizate  la Bacău de către TNT Sport Bacău , respectiv la Suceava, organizate de către Sporting Club Suceava.

  

 Și echipele de juniori care activează în colaborare cu  CS Kosarom Pașcani care participă în campionatul județean de liga a 4-a  după cum urmează : juniorii născuți în 1994-1995 , antrenori Cătălin Damian și Dan Condurache ocupă în prezent locul 7 în campionatul de seniori de liga a 4-a (din 16 echipe),  iar cei născuți în anii 1996-1997 , antrenori Florin Boboc și Șerban Neamțu , ocupă locul 1 în campionatul județean de juniori A 1 , seria vest.

 Sursa: http://www.facebook.com/pages/CSS-Pascani

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Spectacol și multe goluri în etapa a patra din ligile inferioare

Răzvan Grecu

Meciuri de rugby la Pașcani cu titlul de campioane pe masă

Marius Parteni

Ceahlăul – CSM Pașcani 3-1, în etapa a V-a din Liga 3 (VIDEO)

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site