NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Drumul european pe care trebuie să-l eviţi noaptea


Un drum aflat în administrarea Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Iaşi pune în pericol viaţa şoferilor care se aventurează pe timpul nopţii. Fiind unul din cele mai circulate trasee pe raza judeţului Iaşi, drumul european E583, pe tronsonul cuprins între Târgu Frumos şi ieşirea din Roman, prezintă risc maxim de accidente din cauza lipsei marcajelor rutiere.

  

Şoferii reclamă faptul că, şofatul pe timpul nopţii este o adevărată provocare, mai ales că nici curbele nu sunt semnalizate. Conducerea DRDP Iaşi admite că ştie de lipsa marcajelor rutiere pe E583, promiţând că va forţa remedierea problemei începând se săptămâna viitoare.

  „Încă nu au fost amplasate marcaje rutiere pe acea porţiune de drum de la Târgu Frumos, pentru că recent s-au turnat straturi din beton asfaltic subţire, pentru stoparea infiltrării apei în carosabil. Aceste lucrări au fost făcute acum o săptămână şi jumătate, iar pentru uscarea completă a betonului a trebuit să aşteptăm două săptămâni. Am vorbit şi cu şefii de la Poliţia Rutieră Iaşi pentru urgentarea lucrărilor în acea zonă, înaintea pelerinajului de Sfânta Parascheva, pentru că oamenii se întorc obosiţi după câteva zile petrecute în Iaşi şi există risc de accidente pe timpul nopţii”, a declarat Ovidiu Laicu, directorul DRDP Iaşi. 

Advertisements

sursa www.ziarulevenimentul.ro

Advertisements

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements

Related posts

Lecție de drept pentru Dionisie Afloroaei: condițiile restrictive pentru concursul de manager al Casei de Cultură au fost înlăturate la propunerea secretarului Mircea Zuzan

Răzvan Grecu

Mașinile cu emisii zero vor primi numere verzi

Redacția

Administratorul public al Primăriei Pașcani își ascunde contractele încheiate cu autoritățile publice!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site