NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Tentativă de viol într-o cameră a Castelului din Miclăușeni. Autorul este sub control judiciar

Un tânăr în vârstă de 19 ani se află sub control judiciar, după ce a vrut să își violeze o colegă. Incidentul a avut loc în luna septembrie 2015, într-o cameră a Castelului Miclăușeni din Butea.

 „La data de 2 octombrie s-a dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a inculpatului R.A., sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate și tentativă de viol. S-a constatat că în noaptea de 4/5 septembrie 2015, inculpatul a restricționat în mod ilegal libertatea de mișcare a persoanei vătămate, C.S., împiedicând-o prin asigurarea ușii de acces, să părăsească o cameră din Castelul Miclăușeni, aflat în comuna Butea, loc unde prin constrângerea a încercat să întrețină împotriva voinței victimei, acte sexuale”, a declarat procuror Alina Enea, purtător de cuvânt Parchetul de pe lângă Judecătoria Pașcani.

 Victima și inculpatul erau colegi la un liceu din Iași. Inițial a fost admisă cererea formulată de Parchet privind arestarea preventivă a acestuia, ulterior instanța dispunând instituirea măsurii controlului judiciar.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

loading...
Advertisements

Related posts

Ce spune PNL Paşcani despre problemele de la Salubritate

Ema Roman

Iași, cel mai păzit oraș al lumii. Gurile de canal au fost sudate, străzile inchise

Redacția

TOP CINCI INFRACȚIUNI DE SEZON

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site