RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Drept la replică al primarului Dumitru Pantazi

In urma articolului aparut pe site-ul newspascani.com,  în data de 19.02.2018, scris de Marius Parteni cu titlul: “Pantazi forţează consilierii să voteze prelungirea unor contracte de închiriere în piața vale,  fără organizarea unei licitații“, va transmitem urmatorul drept la replica:

 

 

  

In calitate de Primar al Municipiului Pascani, domnul Dumitru Pantazi initiaza proiecte de hotarare pe care le supune dezbaterii, urmand ca membrii Consiliului Local Pascani sa analizeze si sa decida prin vot, punerea in aplicare a acestora. In fapt acest proiect de hotarare propune crearea unui cadru unitar in ceea ce priveste durata contractelor, asigurand astfel beneficiarii de un tratament egal.

Mai exact, prin acest proiect de hotarare se doreşte asigurarea unui contract cadru unitar pentru inchirierea tuturor spatiilor cu o alta destinatie decat locuinte si asigurarea unui cadru legal unitar pentru solutionarea solicitarilor de prelungire a contractelor. Trebuie mentionat faptul ca modificarea formei de contract nu vizeaza numai comerciantii din piata vale, ci vizeaza inchiderea tuturor spatiilor cu alta destinatie decat locuintele.

Proiectul de hotarare respecta prevederile legale in vigoare, el fiind analizat si oricat de compartimentele de specialitate din Primarie. Initierea proiectului are la baza si o solicitare a 24 de comercianti, neavand nici o legatura cu politicul. Astfel acest Proiect de Hotarare este initiat conform Legii, iar nici un consilier local nu a fost fortat sa voteze prelungirea unor contracte de inchiriere, asa cum sustineti dumneavoastra. Mai mult, daca aveti dovezi ca un consilier sau mai multi au fost fortati de catre primarul municipiului Pascani sa voteze acest proiect, va rugam sa le prezentati.

               

 

Related posts

Normalitate și Prosperitate pentru pășcăneni: în două săptămâni întreg municipiul poate rămâne fără apă, iar de mâine fără căldură!

Răzvan Grecu

Rezultate finale Recensământ 2011: Populaţia municipiului Paşcani în scădere pentru prima dată după al doilea război mondial

Marius Parteni

După 20 de ani! Administrația Pantazi lasă îngropat în documente proiectul noului cimitir

Răzvan Grecu
Încarcă...