RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Uncategorized

Dragnea recunoaşte că a divorţat: ”Bombonica n-a mai rezistat”

Liderul PSD, Liviu Dragnea, susţine că s-a despărţit de fosta sa soţie, Bombonica Prodana, pentru că ea nu ar mai fi rezistat atacurilor politice şi că ruptura dintre ei s-a produs după prima sentinţă.

 

Întrebat la Antena 3 dacă s-a despărţit de Bombonica Prodana, Liviu Dragnea a spus: “Da, după prima sentinţă, dar am rămas în continuare într-o relaţie corectă, îmi asum eu”.

  

”E o chestiune strict persoanală. (…) Ea n-a mai rezistat. Atâţia ani de zile, atâtea atacuri, n-am mai rezistat pur şi simplu. N-au fost alte lucruri, dar discutăm, ne întâlnim, ne vedem. (…) De mâine începe Săptămâna Patimilor şi e bine să ne…E o durere”, s-a confesat liderul PSD în contextul discuţiilor despre condamnarea sa.

Referitor la dosarul său de la DNA, Dragnea a spus că nu-şi face probleme pentru perioada de probaţiune.

“Eu ştiu de această perioadă de probaţiune, nu-mi este foarte greu (…) pentru că eu n-am încălcat legea până acum. Deci o să fie patru ani de zile în care o să mă comport ca şi până acum, fără să încalc legea. Nu-mi fac foarte mari probleme în sensul ăsta. (…) Continui să sper, poate sunt iremediabil, pentru justiţie corectă şi pentru o acţiune corectă a justiţiei”, a conchis liderul PSD.

Bombonica Prodana (fostă Dragnea) a fost pusă sub urmărire penală pentru abuz în serviciu, fiind vizate fapte comise în perioada în care ocupa funcţia de şef serviciu Secretariat din cadrul Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman, a anunţat DNA la finalul lui martie.

 

 Sursa: gandul.info

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Dictatorul care a rescris istoria Spaniei cu deciziile sale controversate şi abile. A fost un militar mediocru şi i-a rezistat lui Hitler

Redacția

Societatea comercială MILIROM COM SRL anunță depunerea cererii pentru emiterea autorizației de mediu

Redacția

UDMR: ”Vânătoarea de vrăjitoare împotriva comunităţii maghiare trebuie să înceteze”

Redacția
Încarcă...