NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Dosar penal pentru o bătrână din Lespezi care a uitat să-şi reînnoiască permisul de port armă

 

Oamenii legii au făcut o descoperire neașteptată în comuna Lespezi. Aceștia au deschis îndată dosar penal. O femeie, în vârstă de 60 de ani ținea în casă o armă neletală.

 

  

Grijile au făcut-o pe femeie să uite să mai prelungească valabilitatea permisului de armă, astfel încât s-a trezit cu Poliția la ușa ei cerându-i explicații. Deținătoarea unei arme neletale care nu s-a prezentat în termenul legal la structura de poliţie competentă cu arma şi documentele pentru prelungirea valabilităţii permisului de armă şi nu a depus arma la un armurier autorizat la expirarea valabilităţii permisului de armă a fost vizitită, iar în urma lor, „musafirii” au deschis dosar penal. 

“La data de 19 august anul curent, poliţiştii Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase au organizat şi desfăşurat o acţiune pe raza jud. Iaşi, pe linia prevenirii producerii evenimentelor cu arme de foc şi pentru depistarea persoanelor care încalcă regimul armelor şi muniţiilor. În cadrul acţiunii a fost constatată o infracţiune, fiind legitimate 3 persoane şi efectuate 3 controale. A fost ridicată în vederea continuării cercetărilor o armă neletală şi 50 de cartuşe. A fost depistată o femeie de 60 de ani, din comuna Lespezi, jud. Iaşi care nu a depus arma neletală la un armurier autorizat în termenul legal. În cauză  s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor”, conform IPJ Iași.

 

 

Advertisements

Related posts

Biciclist accidentat de o mașină pe strada Grădiniței

Oana Cordoneanu

Bărbat accidentat mortal de tren ieri noapte în Stolniceni Prăjescu. S-a aşezat cu capul pe o şină

Marius Parteni

Șofer din Todirești depistat în trafic băut la volan

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site