RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Raed Arafat: “Persoanele care au fost amendate au încălcat regulile și au pus în pericol viața altora”

Raed Arafat a declarat că nu crede că persoanele care au fost amendate pe parcursul stării de urgență au fost amendate de Poliție sau Direcția de Sănătate Publică fără motiv.

Arafat este de părere că persoanele amendate, într-o formă sau alta, au încălcat regulile și au pus în pericol viața altora.

Dacă suntem 20 de milioane, restul persoanelor, în mare parte au respectat regulile și tot. Persoanele care au fost amendate înseamnă că au fost persoane care, totuși, într-o formă sau alta, au încălcat regulile și au pus în pericol viața altora. Deci pe aceste persoane nu cred că i-a oprit Poliția și i-a amendat fără motiv, sau DSP. Pentru că amenzile s-au dat și de Poliție și de DSP pentru încălcarea regulilor de autoizolare și de carantină, a declarat Raed Arafat.

Curtea Constituţională a României a decis, miercuri, că majorarea cuantumului sancţiunilor, aplicate în timpul stării de urgenţă, e neconstituţională.

  

OBSERVATOR

Related posts

Adolescentă bătută crunt în centrul Iașului

Redacția

Executorul judecătoresc care ar fi comis ilegalităţi în procedura de vânzare a unui teren aparţinând fostei fabrici de zahăr Nectar, a fost trimis în judecată de DNA

Redacția

A murit sau nu bărbatul din Holboca sub roţile maşinii colonelului Zacornea? Detalii incendiare din anchetă (VIDEO)

Redacția
Încarcă...