NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Doi minori din comuna Tătăruși dați dispăruți, găsiți de polițiști

Clipe de groază a trăit un bunic din comuna Tătăruși în urmă cu două zile. Cei doi nepoți pe care îi are în grijă au dispărut de acasă. Bărbatul a anunțat oamenii legii, care au început căutările. 

 

„La data de 28 mai anul curent, în jurul orei 21.00, poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Paşcani, au fost sesizaţi prin 112 de către un bărbat, de 78 ani, din comuna Tătăruşi, despre faptul că nepoţii săi: o fetiţă de 10 ani şi un băiat de 8 ani, au plecat în aceeaşi zi, în jurul orelor 17:00 de la domiciliul său şi nu au mai revenit. Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că minorii locuiesc efectiv cu bunicii la domiciliul acestora”, conform IPJ Iași.

În momentul plecării, fetiţa şi-a luat un rucsac în care şi-a pus haine şi alimente, însă nu avea asupra sa bani sau telefon mobil. Din discuţiile purtate cu bunicul, a rezultat că minora a mai fost plecată de la domiciliu.

În urma căutărilor efectuate , la data de 29 mai anul curent, poliţiştii păşcăneni au depistat minorii pe raza municipiului Paşcani. A fost clarificată situaţia copiilor, fiind predaţi familiei, care a fost avertizată cu privire la supravegherea lor. Au fost revocate formele de urmărire emise.

 

 

 

loading...
Advertisements

Related posts

Accident cu o victimă la Cristești: un pieton a fost lovit de mașină! (FOTO)

Marius Parteni

Camerele de control roviniete vor fi și radare fixe din 2019. Trei sunt în județul Iași

Redacția

Mascații au controlat pădurea din Moțca în căutarea unor indivizi

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site