RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Doi minori din comuna Tătăruși dați dispăruți, găsiți de polițiști

Clipe de groază a trăit un bunic din comuna Tătăruși în urmă cu două zile. Cei doi nepoți pe care îi are în grijă au dispărut de acasă. Bărbatul a anunțat oamenii legii, care au început căutările. 

 

“La data de 28 mai anul curent, în jurul orei 21.00, poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Paşcani, au fost sesizaţi prin 112 de către un bărbat, de 78 ani, din comuna Tătăruşi, despre faptul că nepoţii săi: o fetiţă de 10 ani şi un băiat de 8 ani, au plecat în aceeaşi zi, în jurul orelor 17:00 de la domiciliul său şi nu au mai revenit. Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că minorii locuiesc efectiv cu bunicii la domiciliul acestora”, conform IPJ Iași.

  

În momentul plecării, fetiţa şi-a luat un rucsac în care şi-a pus haine şi alimente, însă nu avea asupra sa bani sau telefon mobil. Din discuţiile purtate cu bunicul, a rezultat că minora a mai fost plecată de la domiciliu.

În urma căutărilor efectuate , la data de 29 mai anul curent, poliţiştii păşcăneni au depistat minorii pe raza municipiului Paşcani. A fost clarificată situaţia copiilor, fiind predaţi familiei, care a fost avertizată cu privire la supravegherea lor. Au fost revocate formele de urmărire emise.

 

 

 

Related posts

Turişti ucrainieni implicaţi într-un accident rutier între Soci şi Boureni

Marius Parteni

A băut ulei de motor și din această cauză a apăsat prea tare pedala de accelerație

Oana Cordoneanu

Fost polițist ce a activitat la Moțca și Miroslovești, trimis după gratii

Marius Parteni
Încarcă...