RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Doi bătrâni și-au reînnoit jurămintele, în biserica în care s-au căsătorit în urmă cu 75 de ani

În timp ce mulți dintre tinerii din ziua de astăzi afirmă că dragostea adevărată nu mai există și se pierd în relații de scurtă durată, Jim și Irene, care se iubesc de ani de zile, au ales să-și spună povestea. Ca să arăte tuturor că poți să fii îndrăgostit de o persoană ani de zile. 

 

  

Jim Richardson, în vârstă de 95 de ani și soția lui, Irene, în vârstă de 94 de ani sunt din Lancashire, Anglia, iar de curând au fost protagoniștii unui moment inedit, pe care nu-l vor uita niciodată.

Jim și Irene s-au cunoscut într-o seară, la dans, în sat, iar pe 12 aprilie 1944, chiar în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, s-au căsătorit. El avea 20, iar ea 19, dar și-au promis să se iubească în fiecare zi, până când moartea îi va despărți. 

De atunci, cei doi, fermieri de profesie, au trăit fiecare zi în iubire și și-au dedicat timpul creșterii celor patru copii. Deși au fost fericiți mereu, Jim a avut mereu un regret: că în discursul de la nuntă nu i-a mulțumit mamei lui și că nu a ieșit din biserică pe marșul nupțial.

Impresionată de povestea celor doi bătrâni, despre care se spune că au avut cea mai lungă căsnicie din Lancashire, nepoata pensionarilor, Sandra Taylor, a plănuit un eveniment special. 

Astfel, chiar în ziua aniversării lor, Jim și Irene și-au reînnoit jurămintele în același loc în care stăteau în fața altarului în urmă cu 75 de ani, potrivit Daily Mail. 

În timpul ceremoniei, cei doi au fost extrem de emoționanț, iar nepoata lor, Sandra, a povestit că la evenimentul inedit a fost prezentă toată familia: cei patru copii ai cuplului, cei opt nepoți, nouă strănepoți și singurul stră-strănepot.

Atunci când au fost întrebați care a fost secretul căsniciei lor, însă, aceștia au mărturisit că nu există niciunul, ei luând fiecare zi așa cum a venit. 

 sursa www.a1.ro

Related posts

Tradiții și superstiții în Ajun de Anul Nou

Redacția

Copil în vârstă de doi ani blocat în casă. Altul de șase ani s-a opărit cu lapte

Oana Cordoneanu

Recensământ 2022. A început oficial recenzarea din uşă în uşă. Cât timp durează această etapă

Redacția
Încarcă...